Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™: Redding uit Ra's al Ghul™ 76056

Stap in de wereld van Batman en ga de strijd aan in Ra's al Ghul's hoofdkwartier! Breek door de poorten met Desert Batman's Buggy en neem het op tegen de schurken in zwaardgevechten.
Bevrijd Robin™ uit de cel en versla Ra's al Ghul.
Deze gedetailleerde set bevat een wenteltrap, katapult en gevangeniscel.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
De set is ca.
10 cm hoog, 20 cm breed en 12 cm diep.

Waar is LEGO Batman™: Redding uit Ra's al Ghul™ 76056 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
257
lego thema icoon
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76056
lego insiders punten icoon
300
punten

Stap in de wereld van Batman en ga de strijd aan tegen de slechteriken in Ra's al Ghul's hoofdkwartier! Voel de adrenaline door je lijf stromen wanneer je met Desert Batman's Buggy door de poorten van het hoofdkwartier breekt. Open het vuur met de noppenschieters en neem het op tegen de schurken in hevige zwaardgevechten! Maar pas op voor de zwiepende bijl-valstrik met hefboombediening en duw op de hendel op de celdeur voor een explosie-effect en bevrijd Robin™!

Met deze gedetailleerde set, inclusief wenteltrap, Lazarus-kuil katapult en gevangeniscel, heb jij alles wat je nodig hebt om Ra's al Ghul te verslaan en Robin™ te bevrijden. Inclusief 4 minifiguren: Desert Batman™, Ra's al Ghul™, Robin™ en Talia al Ghul™.

Het geheime hoofdkwartier van Ra's al Ghul is voorzien van 2 beweegbare poortdelen waar Desert Batmans Buggy doorheen kan breken, een wenteltrap met groen element in diamant-stijl en een zwaaibijl-valstrik met hendel-bediening, een Lazarus-kuil met doorschijnend groen "vloeistof"-element, een katapult om Ra's al Ghul in de strijd te werpen en een gevangeniscel voor Robin™ inclusief deur met "ontplof"-functie. De buggy is inclusief 2 noppenschieters en wapenhouders voor Desert Batmans Batarang en zwaard.

Deze set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 6-12 jaar en heeft wapens zoals Desert Batmans zwaard en Batarang, Talia al Ghul's zwaard, Ra's al Ghuls zwaard, Robins vechtstaf en een bijl. Accessoires zoals Desert Batmans masker en cape, Ra's al Ghuls cape en een zwarte schorpioen maken deze set compleet. En vergeet niet het stripboek dat wordt meegeleverd!

Het geheime hoofdkwartier van Ra's al Ghul is ca. 10 cm hoog, 20 cm breed en 12 cm diep. De Desert Batmans buggy is ca. 6 cm hoog, 13 cm lang en 8 cm breed. Ga de uitdaging aan en beleef spannende avonturen in het universum van Batman!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76012

Batman™: The Riddler Achtervolging

foto van lego set76068

Mighty Micros: Superman™ vs. Bizarro™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.