Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mighty Micros: Superman™ vs. Bizarro™ 76068

Met LEGO set 76068 ga je de spannende gevechten tussen Superman en Bizarro tot leven brengen.
Elke figuur heeft zijn eigen auto met enorme vuisten en speciale Kryptoniet accessoires.
Deze set is perfect voor kinderen van 5-12 jaar en een geweldig cadeau voor verzamelaars.
Bestel het vandaag nog en laat de strijd beginnen!

Waar is LEGO Mighty Micros: Superman™ vs. Bizarro™ 76068 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
93
lego thema icoon
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
76068
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de wereld van LEGO® en betreed het strijdtoneel tussen Superman™ en Bizarro™! Met de Mighty Micros set kan jij nu de opwindende gevechten tussen deze twee iconische superhelden tot leven brengen en beleef je de actie op de eerste rij!

Deze set is perfect voor jou, als je op zoek bent naar een spannend avontuur en graag je bouwvaardigheden wil testen. Iedere figuur heeft zijn eigen auto, speciaal ontworpen voor mini-figuren en met enorme vuisten klaar om de strijd aan te gaan! Spelenderwijs leer je bouwen en ontwikkel je jouw fantasie en creativiteit. Maar wees voorbereid, want het gaat er heftig aan toe!

Superman™ is uitgevoerd in zijn klassieke blauw-rode outfit, terwijl Bizarro™ zijn groene cape draagt. Het leuke is dat deze miniatuurversies minibenen hebben, waardoor ze extra schattig zijn en op zichzelf al een verzamelobject zijn!

Superman’s voertuig wordt geleverd met een cockpit waarin hij plaats kan nemen, grote vuisten en een Superman™ logo. Bizarro’s auto heeft ook enorme vuisten, maar rijdt achteruit en heeft een achterstevoren gebouwd ontwerp. Dit maakt het nog gekker en spannender om te spelen!

Maar dat is niet alles. Naast de auto's hebben de figuren ook toegang tot speciale Kryptoniet accessoires, die ze kunnen gebruiken tegen hun tegenstander. Zo heeft Superman™ een blauw-doorschijnende Kryptoniet, terwijl Bizarro™ een groen-doorschijnende Kryptoniet heeft. Gebruik deze slim en tactisch om je tegenstander te verslaan!

De bouwervaring van deze set is perfect voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Het leert ze spelenderwijs bouwen, ontwikkelt hun motorische vaardigheden en zorgt voor veel speelplezier! Daarom is deze set een ideaal cadeau, en niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassen verzamelaars, omdat het een leuke aanvulling is op elke LEGO® collectie.

De afmetingen van de auto's zijn ca. 4 cm hoog, 6 cm lang en 5 cm breed, en zijn perfect om mee te spelen en te verzamelen! Koop deze set vandaag nog en laat de strijd beginnen tussen de grootste helden van Metropolis. Red jij de stad of laat je Bizarro zijn overheersing plannen uitvoeren? Hier begint de strijd!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40386

Batman™

foto van lego set40453

Batman vs. De Pinguïn en Harley Quinn

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.