Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mighty Micros: Batman™ vs. Killer Moth™ 76069

De LEGO set 76069 Mighty Micros: Batman™ vs.
Killer Moth™ laat kinderen de strijd tussen Batman™ en Killer Moth™ in hun eigen voertuigen naspelen.
Met gedetailleerde voertuigen en minifiguren kunnen kinderen hun eigen gevechten verzinnen en creatief bezig zijn.
De set stimuleert de fantasie van kinderen van 5-12 jaar en is een perfect cadeau voor Batman™ fans.
Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Waar is LEGO Mighty Micros: Batman™ vs. Killer Moth™ 76069 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
83
lego thema icoon
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
76069
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de wereld van Batman™ en laat het luchtduel beginnen tussen Batman™ en Killer Moth™ in hun Mighty Micros voertuigen! Deze legendarische strijd is nu beschikbaar in de vorm van de LEGO set 76069 Mighty Micros: Batman™ vs. Killer Moth™. Jouw kinderen zullen volledig opgaan in dit spannende avontuur terwijl ze hun eigen Mighty Micros voertuigen bouwen en hun favoriete scènes uit de Batman™ strips naspelen.

De set bevat twee minifiguren met minibenen: Batman™ en Killer Moth™. Batman™ zit stevig in de cockpit van zijn Batcopter, klaar om het gevecht aan te gaan. De rotors van de Batcopter kunnen draaien terwijl Batman™ achter Killer Moth™ aan gaat in zijn eigen Mighty Micros voertuig, met insectachtige ogen, vleugels en staart. De voertuigen zijn gedetailleerd vormgegeven en voorzien van het Batman™ logo en twee blauw-doorschijnende vleugels, decoratieve insectenogen en een groene angel voor Killer Moth™.

Het is niet alleen leuk om de set te bouwen, maar ook om het gevecht te spelen. Met de Batarang van Batman™ en het cocon-kanon van Killer Moth™ kunnen kinderen hun eigen verhaal verzinnen over wie er zal winnen. Zal Batman™ Killer Moth™ neerhalen met zijn precisieschoten met de Batarang, of zal Killer Moth™ de overwinning behalen met zijn cocon-kanon?

De set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 5-12 jaar. Het stimuleert hun creativiteit en fantasie waardoor ze helemaal opgaan in dit epische gevecht tussen de held en de superschurk. En met een hoogte van ca. 6 cm, lengte van 6 cm en breedte van 4 cm voor beide voertuigen, kunnen kinderen deze set gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Laat jouw kinderen de wereld van Batman™ ontdekken met deze geweldige LEGO set. Het is een perfect cadeau voor elke Batman™ fan en zal een glimlach op hun gezicht toveren terwijl ze hun eigen gevechten bedenken. Bestel nu de LEGO set 76069 Mighty Micros: Batman™ vs. Killer Moth™ en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76012

Batman™: The Riddler Achtervolging

foto van lego set76095

Aquaman™ Black Manta™ aanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.