Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Knightcrawler tunnelaanval 76086

Met de LEGO DC Comics Super Heroes Knightcrawler tunnelaanval-set kunnen kinderen meedoen aan een spannende missie samen met Batman en The Flash.
Het innovatieve 4-potige terreinvoertuig, de Knightcrawler, kan iedere plek bereiken met zijn verstelbare poten en rupsbanden.
Daarnaast zijn er 4 minifiguren met verschillende wapens, waaronder Batarang en energiewapens.
De set bevat ook de Mother Box en folievleugels van de Parademonen.
Geschikt om de actie van de film Justice League na te spelen.
De Knightcrawler is ca.
10 cm hoog, 22 cm lang en 18 cm breed in rijmodus en ca.
8 cm hoog, 30 cm lang en 18 cm breed in kruipmodus.
Bestel vandaag nog voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Knightcrawler tunnelaanval 76086 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
622
lego thema icoon
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
01-08-2017
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76086
lego insiders punten icoon
412
punten

Ben jij klaar om mee te doen aan een spannende missie samen met Batman™ en The Flash™? Met de LEGO® DC Comics Super Heroes Knightcrawler tunnelaanval-set gaat dat lukken! Bouw het innovatieve 4-potige terreinvoertuig – de Knightcrawler, en verover de Mother Box terug op de kwaadaardige Parademonen.

De Knightcrawler is uitgerust met vier verstelbare poten, elk met rupsbanden met twee wielen, zodat jouw Batman-figuur op iedere plek kan komen. De cockpit van dit voertuig kan worden geopend, met genoeg ruimte voor de LEGO minifiguren die erbij zitten. De dubbele 6-schots snelvuurgeschutten zorgen ervoor dat niemand Batman en zijn terreinvoertuig durft te stoppen.

Bij de Knightcrawler tunnelaanval-set krijg je maar liefst 4 minifiguren met verschillende wapens. Gebruik Batmans Batarang om Parademonen uit te schakelen, gebruik de 2 energiewapens van The Flash voor extra snelheid, en verdedig jezelf tegen de handnoppenschieters van de Parademonen. Vergeet ook niet het accessoire-element van de helm van The Flash. Veel extra speelplezier gegarandeerd met deze extra items!

De set bevat ook de Mother Box, het belangrijkste artefact dat je weer terug moet zien te vinden. Deze box is een echte must-have en maakt deze set nog specialer. De folievleugels van de Parademonen maken deze LEGO set bovendien nog realistischer en mooier om naar te kijken.

Met deze Knightcrawler set kun je zelf de actie van de film Justice League™ naspelen. En als jouw fantasie wat verder gaat dan de film, dan kun je alle andere LEGO Batman™ sets erbij gebruiken om nog meer avonturen te beleven. Of je nu een fan bent van de comics, de animatieserie, de films of gewoon van LEGO speelgoed, deze Knightcrawler set is perfect voor jou!

De Knightcrawler is ca. 10 cm hoog, 22 cm lang en 18 cm breed in rijmodus en ca. 8 cm hoog, 30 cm lang en 18 cm breed in kruipmodus. Een perfect formaat om mee te spelen en om op je plank te zetten voor display. Met deze set krijg je niet alleen een fantastisch voertuig en minifiguren, maar ook een eindeloze hoeveelheid plezier. Haal de Justice League naar jouw huis met de LEGO DC Comics Super Heroes Knightcrawler tunnelaanval-set. Bestel vandaag nog en wordt de held van je eigen verhaal!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76117

Batman™ Mecha vs. Poison Ivy™ Mecha

foto van lego set5008088

Batman™ Key Light

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.