Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aquaman™ Black Manta™ aanval 76095

Ga de strijd aan met Black Manta in LEGO® set 76095 Aquaman Black Manta aanval! Bevat Black Manta's duikboot, 3 minifiguren en een haaienfiguur.
Creëer je eigen avontuur in Atlantis en verdedig de schat tegen Black Manta.
Perfect voor superheldenfans van alle leeftijden.
Bestel nu en voeg deze set toe aan je verzameling!

Waar is LEGO Aquaman™ Black Manta™ aanval 76095 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
235
lego thema icoon
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-08-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
76095
lego insiders punten icoon
300
punten

Ga de strijd aan met Black Manta en help Aquaman en Mera de schat te beschermen in LEGO® DC Super Heroes set 76095 Aquaman Black Manta aanval! Deze geweldige set bevat Black Manta's duikboot, die is uitgerust met een minifiguurcockpit die open kan, 2 wapens met veermechanisme, 6-schots snelvuurgeschut en 2 motoren. Daarnaast bevat de set een prachtig gebouwde onderwaterscène met 2 afneembare schatelementen. Je krijgt ook 3 minifiguren met een drietand, een zwaard en energiewapens, en een haaienfiguur om gevechten uit de film Aquaman na te spelen.

Met deze set kan je zelf je eigen avontuur in Atlantis creëren en de wondere wereld van de onderwaterwezens verkennen. Ontdek schatten en verdedig ze tegen Black Manta en zijn duikboot. Werk samen met Aquaman en Mera en gebruik je bouwkundige vaardigheden om de onderwaterscène tot leven te brengen.

De set bevat 3 LEGO® DC Super Heroes minifiguren, waaronder Aquaman, Mera en Black Manta, evenals een haaienfiguur. Black Manta's duikboot is sensationeel uitgevoerd en heeft een minifiguurcockpit die open kan, 2 wapens met veermechanisme, 6-schots snelvuurgeschut en 2 motoren voor snelle actie. De onderwaterscène bevat zeewierelementen en 2 afneembare goudkleurige schatelementen.

De LEGO® DC Super Heroes minifiguren van Aquaman, Mera en Black Manta zijn nieuw vanaf augustus 2018. Dit maakt het voor fans extra speciaal om in het bezit te zijn van deze set.

Met deze fantastische LEGO® set kun je de epische avonturen van Aquaman opnieuw beleven en zelf gevechten en avonturen verzinnen. De mogelijkheden zijn eindeloos! De duikboot van Black Manta is circa 4 cm hoog, 25 cm lang en 25 cm breed en biedt urenlang speelplezier.

Kortom, deze LEGO® DC Super Heroes-set is een must-have voor elke superheldenfan en is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die van actie en avontuur houden. Bestel nu en voeg deze geweldige Aquaman Black Manta aanval-set toe aan je verzameling!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76087

Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval

foto van lego set71026

DC Super Heroes Series

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.