Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lex Luthor™ mecha-overwinning 76097

De LEGO set 76097 is de Lex Luthor mecha-overwinning set van LEGO DC Super Heroes.
Deze set bevat een mecha van Lex Luthor met verstelbaar 6-schots snelvuurgeschut en bevestigingspunten voor 3 Energy Infusers.
Ook krijg je Batmans Bat-Glider, 5 minifiguren en diverse power burst elementen.
Geschikt voor kinderen van 7-14 jaar.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Lex Luthor™ mecha-overwinning 76097 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
406
lego thema icoon
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
76097
lego insiders punten icoon
337
punten

Word een held en werk samen met de Justice League om de Energy Infuser van Cheetah te pakken te krijgen in de Lex Luthor™ mecha-overwinning set van LEGO® DC Super Heroes! Deze super coole set is perfect voor jongens en meisjes die van avontuur en actie houden.

De mecha van Lex Luthor™ heeft een openende minifiguurcockpit/ontsnappingscapsule en verstelbaar 6-schots snelvuurgeschut waarmee je zo alle vijanden verslaat. Ook zijn er bevestigingspunten voor 3 verzamelbare Energy Infusers, zodat je altijd goed voorbereid bent op gevechten. Bestuur de mecha en voel je als een echte superheld!

Daarnaast krijg je bij deze set ook Batmans Bat-Glider met 2 noppenschieters, een bouwbare groene Energy Infuser, 5 minifiguren en diverse doorschijnend-oranje Power Burst elementen om je bouwwerken en minifiguren te personaliseren en naar wens aan te passen. Verzamel alle elementen en maak jouw eigen unieke creatie!

De set bevat maar liefst 5 minifiguren, namelijk Lex Luthor™, Batman™ (in Rebirth Batpak), Wonder Woman™, Firestorm™ en Cheetah™. De mecha van Lex Luthor™ heeft verstelbare poten, armen en vingers, een bouwbare bijl en er is ook een bevestigingspunt voor de kryptonietgevangenis uit de set Superman™ en Krypto™ werken samen (productnr. 76096). De ontsnappingscapsule van de mecha heeft uitklapbare vleugels, een bevestigingspunt voor een Energy Infuser en 2 afneembare geweren.

De Bat-Glider heeft een bevestigingspunt voor de Batman™ minifiguur, 2 noppenschieters en doorschijnend-gele lampelementen. Hiermee kan Batman™ snel en gemakkelijk door de lucht bewegen en vijanden verslaan!

Ook inclusief de groene Energy Infuser om zelf te bouwen. Bevestig de bouwbare rode en blauwe Energy Infusers uit de sets Superman™ en Krypto™ werken samen (productnr. 76096) en Speed Force vriesachtervolging (productnr. 76098) ook aan de mecha van Lex Luthor™. Dit is de perfecte manier om jezelf nog sterker te maken en vijanden te verslaan.

Met wapens zoals Batmans Batarang, Wonder Womans lasso en de speer van Cheetah sta je altijd paraat voor gevechten en missies. De Batman™ minifiguur (in Rebirth Batpak) is nieuw vanaf januari 2018 en dus extra speciaal.

De mecha van Lex Luthor™ is ca. 19 cm hoog, 5 cm lang en 12 cm breed. De ontsnappingscapsule is ca. 6 cm hoog, 4 cm lang en 4 cm breed. De Bat-Glider is ca. 6 cm hoog, 3 cm lang en 12 cm breed. Dit superheldenspeelgoed voor jongens en meisjes is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar oud en staat garant voor urenlang speelplezier.

Wacht niet langer en ga de strijd aan met de Lex Luthor™ mecha-overwinning set van LEGO® DC Super Heroes. Verzamel alle elementen, word een echte held en red de wereld! Bestel de set vandaag nog en krijg hem snel geleverd.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (25-05-2023) € 34.95 (25-05-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76054

Batman™: Scarecrow™ zaait angst

foto van lego set76075

Wonder Woman™ krachtmeting

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.