Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™: Aanval van de Talons 76110

Ga de strijd aan tegen de Talon Assassins™ met de LEGO® DC Super Heroes 76110 Batman: Aanval van de Talons set.
Batman™ en Ace the Bat-Hound™ zullen je helpen in deze spannende bouwset met een stoere motor en verschillende Batwapens.
Verzamel alle LEGO® DC Super Heroes sets voor een heldhaftig avontuur en geniet van gratis verzending en snelle levertijd.
(50 woorden)

Keywords: LEGO®, DC Super Heroes, Batman™, Talon Assassins™, Ace the Bat-Hound™, bouwset, motor, Batwapens, minifiguren, rollenspel, avontuur, verzamelen, gratis verzending, snelle levertijd.

Waar is LEGO Batman™: Aanval van de Talons 76110 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
155
lego thema icoon
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-08-2018
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
76110
lego insiders punten icoon
225
punten

Durf jij de uitdaging aan te gaan en samen met Batman™ en Ace the Bat-Hound™ de strijd aan te gaan tegen de Talon Assassins™? Met de LEGO® DC Super Heroes 76110 Batman: Aanval van de Talons set ben jij de held die Gotham City nodig heeft!

Stap op de stoere motor van Batman, met een dubbele noppenschieter en bevestigingspunten voor de meegeleverde Batwapens en elementen. Samen met Ace the Bat-Hound™ aan je zijde ben jij klaar om de strijd aan te gaan. Neem het op tegen de Talon Assassins™, gewapend met ninjazwaarden en klauwen.

De set bevat maar liefst drie minifiguren, waaronder Batman™ met harnasdecoratie, en twee Talon Assassins™. Daarnaast krijg jij ook nog een figuur van Ace the Bat-Hound™. Hierdoor wordt elk rollenspelgevecht nog spannender en uitdagender.

Met de 11 Batwapens en elementen, die nieuw zijn vanaf augustus 2018, kun jij jouw bouwwerken en minifiguren helemaal aanpassen naar jouw wens. Zo ben jij altijd klaar voor het volgende gevecht tegen de slechteriken.

De motor van Batman™ is niet alleen stoer om te zien, hij is ook nog eens ca. 7 cm hoog, 15 cm lang en 13 cm breed. Er is genoeg ruimte voor Ace the Bat-Hound™ om naast jou te staan en samen op missie te gaan. Met 3 grote wielen en 2 knaldempers aan de achterkant scheur jij door de straten van Gotham City.

De Talon Assassins™ en Ace the Bat-Hound™ figuur zijn nieuw vanaf augustus 2018. Hierdoor ben jij altijd up-to-date met de nieuwste LEGO® DC Super Heroes sets.

Verzamel alle LEGO® DC Super Heroes sets en creëer jouw eigen heldhaftige avonturen. Ga op missie met Batman™ en zijn vrienden om Gotham City te beschermen tegen het kwaad. De LEGO® DC Super Heroes 76110 Batman: Aanval van de Talons set is een echte aanrader voor alle LEGO® en Batman™ fans!

Bestel nu jouw LEGO® DC Super Heroes 76110 Batman: Aanval van de Talons set en ga de strijd aan tegen de slechteriken! Met gratis verzending en snelle levertijd ben jij binnen no-time klaar om op missie te gaan.

Keywords: LEGO®, DC Super Heroes, Batman™, Talon Assassins™, Ace the Bat-Hound™, bouwset, motor, Batwapens, minifiguren, rollenspel, avontuur, verzamelen, gratis verzending, snelle levertijd.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76054

Batman™: Scarecrow™ zaait angst

foto van lego set76061

Mighty Micros: Batman™ vs Catwoman

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.