Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ Mecha vs. Poison Ivy™ Mecha 76117

In de LEGO set 76117 strijdt Batman samen met The Flash tegen de schurken Poison Ivy en Firefly.
De Batman Mecha is verstelbaar en heeft een noppenschieter, zaagblad en netkanon, terwijl de Poison Ivy Mecha een noppenschieter en instortfunctie heeft.
De set bevat ook vier minifiguren en Power Burst-elementen om je bouwwerken aan te passen.
Deze bouwset is geschikt voor jongeren en volwassenen en is een must-have voor Batman-fans.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Batman™ Mecha vs. Poison Ivy™ Mecha 76117 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
375
lego thema icoon
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76117
lego insiders punten icoon
337
punten

Helden opgelet! De Joker is weer eens uit de gevangenis ontsnapt en heeft zijn handlangers Poison Ivy en Firefly meegenomen om chaos te creëren in Gotham City. Maar geen paniek, want Batman is hier om te redden met zijn epische Batman™ Mecha!

Samen met The Flash™ gaat hij de strijd aan tegen de boosaardige Poison Ivy™ en Firefly™ in deze waanzinnige LEGO® DC Batman 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha bouwset. De Batman Mecha is verstelbaar en beschikt over een weergaloze cockpit die open kan en plaats biedt aan een minifiguur, een dubbele noppenschieter, een draaiend zaagblad en een netkanon. Met grijphanden die een minifiguur kunnen pakken, is deze machine een geduchte tegenstander voor elk kwaadwillend individu.

Maar dat is nog niet alles, want de Poison Ivy Mecha is ook niet te onderschatten. Met haar eigen unieke cockpit met ruimte voor een minifiguur, een noppenschieter en instortfunctie, heeft ze haar eigen arsenaal aan wapens en 'takkenarmen' die ze kan gebruiken om een minifiguur te pakken. Maar denk niet dat Batman en The Flash zo snel opgeven; met hun moed en vaardigheden kunnen ze de meest gevaarlijke schurken van Gotham City weer de baas zijn.

En daar blijft het niet bij! Deze geweldige bouwset bevat ook vier LEGO minifiguren: Batman™, Poison Ivy™, The Flash™ en Firefly™. En als kers op de taart zitten er ook 10 Power Burst-elementen bij om je eigen creativiteit en bouwsels te boosten.

Dit coole bouwspeelgoed is perfect voor jongeren en volwassenen die geïnspireerd zijn door de avonturen van Batman en zijn trouwe partner The Flash. En met de transparant-oranje Power Burst-elementen kun je deze mechas nog persoonlijker maken en je bouwwerken, minifiguren en wapens naar wens aanpassen voor eindeloos creatief speelplezier.

Poison Ivy™, Firefly™ en The Flash™ minifiguren zijn nu nieuw vanaf januari 2019 en maken deze bouwset nog specialer. De Batman™ Mecha is ca. 17 cm hoog, 10 cm lang en 19 cm breed en de Poison Ivy™ Mecha is ca. 13 cm hoog, 6 cm lang en 16 cm breed. Dus ga de uitdaging aan, beleef spannende avonturen en bescherm Gotham City tegen het kwaad! Het is tijd om je eigen legendarische gevechten te creëren met deze ongelooflijke Lego set. Bestel hem vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76010

Batman™: The Penguin Beslissend Duel

foto van lego set40453

Batman vs. De Pinguïn en Harley Quinn

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.