Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Joker‘s trike achtervolging 76159

Voel de spanning en sensatie van Batman met de LEGO® DC Batman™ Joker's trike achtervolging (76159) speelset.
Inclusief de opvallende monstertrike van The Joker en de coole Batmobile™.
Speel je favoriete Batman momenten na en ontwikkel motoriek en creativiteit.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel nu!

Waar is LEGO Joker‘s trike achtervolging 76159 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
440
lego thema icoon
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76159
lego insiders punten icoon
412
punten

Ben jij klaar voor de spanning en sensatie van Batman? Met de LEGO® DC Batman™ Joker's trike achtervolging (76159) speelset voel je je als een echte superheld of superschurk. Deze set is perfect voor stoere kinderen die houden van actie en avontuur.

Met de opvallende monstertrike van THE JOKER met drie wielen beleef je supersnelle actie en avonturen. Met de coole wapens en de vlammen uit de uitlaat kun jij Batman en zijn vrienden dwarszitten. Gelukkig bevat deze set ook de ultracoole Batmobile™ auto, zodat Batman zijn handen vrij heeft om THE JOKER te pakken te krijgen! Met de minifiguren van Batman, Robin™, THE JOKER en Harley Quinn™ kun je gelijk in de huid van jouw favoriete personage kruipen.

Deze LEGO® DC Batman™ Joker's trike achtervolging (76159) speelset is fantastisch bouwspeelgoed voor stoere kinderen. Kinderen kunnen zelf al hun favoriete Batman momenten en -scènes uit de films naspelen en hun eigen spannende avonturen bedenken!

Met coole functies zoals de klappende kaken aan de voorkant van THE JOKER's trike en de motor die je uit de Batmobile kunt halen om de trike een turboboost te geven, zijn de speelmogelijkheden eindeloos!

Naast de spannende avonturen die kinderen beleven met deze LEGO® DC Batman™ Joker's trike achtervolging (76159) speelset, ontwikkelen ze tijdens het spelen ook diverse vaardigheden. Kinderen kunnen spelenderwijs hun motoriek, creativiteit en fantasie ontwikkelen en leren om creatieve oplossingen te bedenken.

De LEGO® DC Batman™ Joker's trike achtervolging (76159) speelset is het ideale cadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder. Of ze nu fan zijn van DC Comics, snelle auto's of Batmobile™ speelgoed, deze LEGO® Batman speelset is een geweldig cadeau-idee!

En het beste van alles? Deze fantastische Batman™ speelgoedset heeft geen batterijen nodig! Alleen de onbegrensde fantasie van jouw kind is voldoende om te genieten van urenlang speelplezier.

De LEGO® DC Batman™ Joker's trike achtervolging (76159) speelset wordt geleverd met eenvoudige instructies, zodat kinderen optimaal gebruik kunnen maken van de vele functies van deze veelzijdige speelset.

Bij LEGO® weten ze al sinds 1958 hoe ze de beste bouwspeelgoedset moeten maken. Zij voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor de stenen consistent, compatibel en weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. De LEGO® stenen en onderdelen worden verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd totdat het nieuwe speelgoed voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Met de LEGO® DC Batman™ speelsets kunnen kinderen de superheldenactie uit de films in huis halen. De geweldige personages, voertuigen, gadgets en wapens laten fans zelf deel uitmaken van alle actie uit de Batman films en hun eigen spannende avonturen bedenken.

Klaar voor actie en avontuur met de LEGO® DC Batman™ Joker's trike achtervolging (76159) speelset? Bestel nu en ontdek de vele mogelijkheden die deze speelset biedt!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005041

DC Comics™ Super Heroes Superman™ horloge met minifiguur op de schakels

foto van lego set76068

Mighty Micros: Superman™ vs. Bizarro™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.