Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batmobile™: The Penguin™ achtervolging 76181

De LEGO set 76181 is de perfecte speelgoedset voor Batman-fans.
Met de bouwbare Batmobile kunnen kinderen en volwassenen spannende actiescènes uit de film The Batman naspelen.
De Batmobile is volledig gevechtsklaar en bevat 2 schieters met veermechanisme, een verwijderbare voorruit en dak, en ruimte voor een passagier.
Bij de set krijg je ook 2 minifiguren van Batman en The Penguin.
De Batmobile is zowel leuk om mee te spelen als om uit te stallen.
Het bouwen van de Batmobile bevordert de fijne motoriek, creativiteit en technisch inzicht.
De LEGO onderdelen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan veiligheidsnormen.
Deze set is het perfecte cadeau voor een Batman-fan.
Bestel nu en laat de superheld in jou naar boven komen!

Waar is LEGO Batmobile™: The Penguin™ achtervolging 76181 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 13.4719-06-2023
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 19.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 24.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 29.9919-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
392
lego thema icoon
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
76181
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij een enorme Batman fan en wil jij in de huid kruipen van deze superheld? Dan is de LEGO DC Batman Batmobile: The Penguin achtervolging (76181) hét speelgoed voor jou! Met deze bouwbare Batmobile kunnen kinderen (en volwassenen) vanaf 8 jaar alle spannende actiescènes uit de film The Batman naspelen.

De Batmobile is volledig gevechtsklaar en beschikt over 2 schieters met veermechanisme aan de voorkant die megaprojectielen afvuren, een voor een of tegelijkertijd, wanneer jij op de motorkap drukt. De voorruit en het dak kunnen eraf worden gehaald, zodat de minifiguur van Batman achter het stuur kan kruipen. En er is zelfs ruimte voor een passagier om mee te rijden! Door de blauwe vlammen vast te maken aan de uitlaat maak jij de Batmobile nog cooler en ben jij helemaal klaar voor knetterende actie.

Bij deze set krijg jij niet alleen de Batmobile, maar ook 2 supercoole minifiguren. Naast de bouwbare Batmobile bevat de speelset namelijk ook een minifiguur van Batman met een stoffen cape en een minifiguur van The Penguin met een schieter en een raketlanceerder. Speel samen met vrienden en beleef fantasierijke avonturen tegen de bekende superschurk The Penguin.

De Batmobile is niet alleen geschikt om mee te spelen, maar ook om uit te stallen in jouw kamer. Het voertuig ziet er geweldig uit en kan jouw verzameling compleet maken. Wie weet word jij wel de grootste Batman verzamelaar van jouw vriendengroep!

De Batmobile is ca. 6 cm hoog, 20 cm lang en 8 cm breed en kan perfect worden gecombineerd met andere LEGO DC Batman sets. Dit bouwspeelgoed is niet alleen leuk om te spelen, maar ook nog eens leerzaam. Het bouwen van de Batmobile bevordert jouw fijne motoriek, creativiteit en technisch inzicht.

De LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bovendien worden LEGO onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor een Batman fan? Dan is deze LEGO DC Batman Batmobile: The Penguin achtervolging (76181) hét perfecte cadeau. Dit bouwbare speelgoed biedt jonge superhelden hoogwaardige speelsets die zijn ontworpen voor eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden.

Wacht niet langer en bestel nu jouw LEGO DC Batman Batmobile: The Penguin achtervolging (76181) en laat de superheld in jou naar boven komen!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.47 (20-03-2023) € 29.99 (15-07-2022) € 24.79

Ook aanbevolen:

foto van lego set76160

Mobiele Batbasis

foto van lego set76157

Wonder Woman™ vs Cheetah

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.