Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batcave™ – shadowbox 76252

De LEGO set 76252 is een gedetailleerde Batcave uit de film Batman Returns. Met 3981 delen en beweegbare items, inclusief een Batmobile met coole features, is deze set een must-have voor LEGO- en Batman-fans. Het bevat ook 7 minifiguren en kan eindeloos speelplezier bieden. Bestel nu en ontdek de mogelijkheden van deze geweldige LEGO-set!

Waar is LEGO Batcave™ – shadowbox 76252 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
3981
lego thema icoon
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
76252
lego insiders punten icoon
3000
punten

Ben jij een volwassen LEGO-fan? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kunt nu de iconische Batcave™ uit de film Batman Returns™ uit 1992 in huis halen met de LEGO® DC Batman™ Batcave – shadowbox (76252). Deze gave LEGO-set bestaat uit maar liefst 3981 delen en bevat beweegbare items, minifiguren en een Batmobile™ met allerlei leuke features. Het resultaat is een gedetailleerd en dynamisch displaymodel waar iedereen van onder de indruk zal zijn!

Stel je eens voor: je hebt je eigen Batman diorama in een prachtige displaydoos. Deze Batcave is ongeveer 51 cm breed en zit boordevol authentieke details. Zo zijn er beweegbare items die je vanaf de achterkant kunt bedienen. Je kunt bijvoorbeeld de stoel draaien, het computerscherm veranderen en de gereedschapsopslag en verlichte Batsuit™ kluis openen en sluiten. Dat zorgt voor eindeloos speelplezier en maakt deze set een echte must-have voor elke LEGO- en Batman-fan!

Maar dat is nog niet alles. Deze set bevat ook een fantastische Batmobile met allerlei functies. Het dak kan open, zodat de Batman minifiguur met zijn stoffen cape naar binnen kan. En als je aan het tandwiel aan de zijkant draait, komen er zelfs 2 verborgen schieters tevoorschijn. Hoe cool is dat? Je kunt zelfs een vlamelement aan de uitlaat bevestigen voor extra actie. Met deze Batmobile kun je de spannendste avonturen beleven en boeven achtervolgen in de straten van Gotham City.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens 7 minifiguren bij deze set. Max Shreck, The Penguin™, Catwoman™, 2 versies van Batman, Alfred Pennyworth™ en Bruce Wayne™ staan allemaal voor je klaar om de Batcave tot leven te brengen. Bedenk je eigen verhalen en speel de scènes uit de film na. Met deze minifiguren kun je eindeloos veel avonturen beleven!

En we hebben nog meer goed nieuws: deze LEGO-set bevat ook een digitale versie van de bouwinstructies in de LEGO Builder app. Zo kun je nog makkelijker bouwen en het resultaat van je werk bewonderen. Draai het model in 3D, bewaar je sets, houd je voortgang bij en doe inspiratie op voor je volgende LEGO-project. Met de LEGO Builder app wordt bouwen nóg leuker!

De LEGO® DC Batman™ Batcave – shadowbox (76252) is niet alleen een geweldig cadeau voor volwassenen, maar ook een echt verzamelobject. Met een hoogte van ongeveer 29 cm, een breedte van 51 cm en een diepte van 14 cm is dit displaymodel een interessante toevoeging aan elk huis of kantoor. Laat aan iedereen zien dat jij een echte LEGO- en Batman-fan bent!

Maar deze set is niet alleen leuk voor volwassenen. Ook jongeren zullen dol zijn op de Batcave vol spannende details. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de stoerste avonturen met Batman, Catwoman en The Penguin. De LEGO® DC Batman™ Batcave – shadowbox (76252) biedt eindeloos speelplezier voor iedereen!

Bij LEGO staat kwaliteit altijd voorop. Alle LEGO-onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Veiligheid is ook een belangrijk aspect. LEGO-stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun jij zonder zorgen genieten van het bouwen en spelen met LEGO.

Dus, ben jij een echte LEGO- en Batman-fan? Waar wacht je dan nog op? Haal de LEGO® DC Batman™ Batcave – shadowbox (76252) nu in huis en beleef de spannendste avonturen met Batman en zijn vrienden! Met deze set haal je niet alleen een prachtig displaymodel in huis, maar ook een bron van eindeloos speelplezier. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen Batman-wereld. Bestel nu en ontdek wat er allemaal mogelijk is met deze geweldige LEGO-set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76034

Batboot Havenachtervolging

foto van lego set41237

Batgirl™ geheime bunker

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.