Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batwoman™ sleutelhanger 853953

De LEGO set 853953 is dé must-have voor alle Batwoman fans.
Deze stoere sleutelhanger is voorzien van een vernieuwd ontwerp met een metalen ring, ketting en LEGO label.
De minifiguur kan niet losgemaakt worden, waardoor hij stevig vast zit aan je sleutels of rugzak.
Een perfect cadeau voor jong en oud! Voeg deze stoere minifiguur toe aan jouw LEGO collectie en neem Batwoman overal mee naartoe.
Bestel nu en maak deze sleutelhanger onderdeel van jouw collectie!

Waar is LEGO Batwoman™ sleutelhanger 853953 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 4.9919-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
0
lego thema icoon
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
853953
lego insiders punten icoon
45
punten

Lego set 853953 is dé ultieme must-have voor alle fans van Batwoman! Neem deze stoere superheld overal met je mee naartoe door de LEGO® DC 853953 Batwoman™ sleutelhanger aan je sleutels of rugzak vast te maken. Vanaf januari 2019 heeft deze Batwoman minifiguur een vernieuwd ontwerp en is hij voorzien van een stevige metalen ring, ketting en LEGO label. Dit maakt hem het perfecte cadeau voor zowel jongeren als volwassenen die gek zijn op dit populaire DC personage.

Deze LEGO set is veel meer dan gewoon een sleutelhanger. Het is een stoere en echte minifiguur van Batwoman die elke outfit direct een extra dosis coolheid geeft. De metalen ring en ketting zorgen ervoor dat de minifiguur veilig en stevig vast zit aan je sleutelbos of rugzak. Perfect voor guys and girls on the go!

Hoe cool is het om altijd een superheld bij je te hebben? Met de LEGO® DC 853953 Batwoman™ sleutelhanger is dat nu mogelijk! De minifiguur kan niet losgemaakt worden van de metalen ketting, wat hem extra stevig maakt en voorkomt dat je hem per ongeluk kwijtraakt. Laat iedereen zien dat jij een fan bent van Batwoman en voeg deze sleutelhanger vandaag nog toe aan jouw collectie.

Of je nu een volwassen fan bent van Batwoman of een jongere die dol is op deze stoere superheldin, deze LEGO set is perfect voor iedereen. De set is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een vernieuwd design dat vanaf januari 2019 beschikbaar is gekomen. Dit maakt hem een uniek en gewild item onder alle DC fans. Voeg deze coole Batwoman minifiguur toe aan jouw LEGO collectie, of geef hem cadeau aan iemand die gek is op deze stoere superheldin.

In het kort: de LEGO® DC 853953 Batwoman™ sleutelhanger is de perfecte toevoeging aan jouw verzameling. Met zijn stevige metalen ring, ketting en LEGO label is hij een geweldig cadeau voor alle Batwoman fans. Maak je sleutelbos of rugzak nu extra cool met deze stoere minifiguur en neem jouw favoriete superheldin overal met je mee naartoe. Bestel nu en maak deze Batwoman sleutelhanger snel onderdeel van jouw LEGO collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41598

The Flash™

foto van lego set76062

Mighty Micros: Robin vs Bane

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.