Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mack bij de race 10417

De LEGO set "Mack bij de race" (10417) is een opwindende bouwset geïnspireerd door Disney en Pixar's Cars. Kinderen kunnen hun eigen rode speelgoedtruck bouwen en de motor aanpassen. Deze educatieve set stimuleert fijne motoriek, probleemoplossend denken en creativiteit. Geschikt voor fans vanaf twee jaar. Bestel nu en geniet van quality time met je familie!

Waar is LEGO Mack bij de race 10417 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
14
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10417
lego insiders punten icoon
130
punten

Laat je fantasie de vrije loop en race naar de finish met de opwindende LEGO set "Mack bij de race" (10417)! Geïnspireerd door de avonturen van Disney en Pixar's Cars, brengt deze set speelplezier en spanning voor zowel jongeren als volwassenen.



Stap in de wereld van racen en bouw je eigen grote rode speelgoedtruck. Met behulp van de speciale moersleutel kan je de motor van Mack aanpassen en ervoor zorgen dat hij klaar is voor de pitstop van Bliksem McQueen. Controleer de statistieken van Bliksem op het computerelement en zorg ervoor dat hij in topvorm is om de concurrentie te verslaan!



Met de LEGO DUPLO Disney en Pixar's Cars bouwspeelgoed kan je samen met je familie de spannendste avonturen beleven. Bekende personages, coole omgevingen en leuke functies zorgen ervoor dat je samen verhalen kan creëren over Mack en zijn vrienden. Het delen van waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van je kleine racemonteurs wordt hierdoor een unieke ervaring.



Deze LEGO set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Het stimuleert de ontwikkeling van fijne motoriek, probleemoplossend denken en creativiteit bij jonge kinderen. Door het bouwen van de truck en het aanpassen van de motor, leren kinderen op een speelse manier over techniek en mechanica.



De LEGO set "Mack bij de race" is geschikt voor fans vanaf twee jaar en ouder. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je kinderen, terwijl ze spelenderwijs leren en zich ontwikkelen. Samen kunnen jullie de spanning van de racewereld ervaren en de emoties van de personages tot leven brengen.



Met deze set kunnen kinderen niet alleen de avonturen van Bliksem McQueen en Mack naspelen, maar ook hun eigen spannende races bedenken. Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen racebaan vol met sprongen, bochten en obstakels. Organiseer wedstrijden met je vrienden en kijk wie de snelste racer is!



De LEGO set "Mack bij de race" is niet zomaar een bouwpakket, het is een ervaring op zich. Het geeft je de mogelijkheid om je eigen wereld te bouwen en deel uit te maken van een spannend avontuur. Laat je vrienden versteld staan van jouw bouwkunsten en laat zien dat jij de beste racemonteur bent!



Met de LEGO DUPLO Disney en Pixar's Cars bouwspeelgoed kan je eindeloos plezier beleven. De kwaliteit en duurzaamheid van de LEGO stenen zorgen ervoor dat je creaties lang meegaan. Bouw, speel en beleef de leukste avonturen met deze geweldige set.



Bestel nu de LEGO set "Mack bij de race" (10417) en voeg een nieuwe dimensie toe aan jouw speelwereld. Met deze set kan je samen met je familie genieten van quality time en waardevolle herinneringen creëren. Race naar de overwinning en beleef de meest spectaculaire races met je favoriete Cars personages!

Laatste update: 2024-01-11 23:12:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10947

Racewagens

foto van lego set2304

Grote Bouwplaat

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.