Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elsa en Bruni in het Betoverde Bos 10418

Laat je peuter zich onderdompelen in een betoverende wereld vol avontuur met de LEGO DUPLO Disney Elsa en Bruni in het Betoverde Bos bouwset. Deze set biedt urenlang speelplezier en stimuleert de ontwikkeling van fijne motoriek, probleemoplossend vermogen en taalontwikkeling. Bestel nu en laat je kind zijn eigen Frozen 2 verhalen tot leven brengen!

Waar is LEGO Elsa en Bruni in het Betoverde Bos 10418 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
31
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10418
lego insiders punten icoon
195
punten

Laat je peuter helemaal opgaan in een betoverende wereld vol avontuur met de LEGO® DUPLO® ǀ Disney Elsa en Bruni in het Betoverde Bos (10418) bouwset! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar en neemt ze mee naar het magische Betoverde Bos, waar ze bekende personages uit Disney's Frozen 2 kunnen ontmoeten: Elsa, Bruni de salamander en de Nokk, het betoverende waterpaard.

Laat je peuter zijn of haar eigen verhalen vertellen met dit fantasierijke bouwspeelgoed. Met coole details en interactieve functies zullen peuters zichzelf uitdrukken en hun creativiteit ontwikkelen. Laat Elsa's sneeuwkristal licht geven terwijl ze het pad door het donker verlicht. Kijk hoe Bruni's vlam verschijnt wanneer de bouwbare Aardreus dichterbij komt. Maar geen zorgen, want deze personages beseffen al snel dat alle wezens samenwerken om de natuur in balans te houden. Kijk hoe Elsa op de rug van de Nokk klimt en wordt meegevoerd naar haar volgende avontuur in een wervelwind van herfstbladeren!

Deze bouwset biedt niet alleen uren speelplezier, maar ook talloze leermogelijkheden voor je peuter. Ouders en verzorgers kunnen van dichtbij meemaken hoe hun kind waardevolle mijlpalen in zijn ontwikkeling behaalt. Peuters leren tijdens het bouwen hun fijne motoriek te verbeteren en hun probleemoplossende vaardigheden aan te scherpen. Ook prikkelt het hun fantasie en stimuleert het hun taalontwikkeling, omdat ze hun eigen verhalen kunnen verzinnen en vertellen.

De LEGO DUPLO ǀ Disney Frozen 2 bouwset is daarnaast ook geweldig om samen met je peuter te bouwen. Het biedt de perfecte gelegenheid om quality-time door te brengen en jullie band te versterken. Het bouwen van de set is eenvoudig en de grote, stevige DUPLO stenen zijn perfect geschikt voor kleine handjes. Zo kunnen jullie samen genieten van het bouwproces en trots zijn op het eindresultaat.

Deze bouwset bevat 31 stukjes, waaronder de minipoppetjes van Elsa en Bruni, de bouwbare Nokk en Aardreus, en verschillende accessoires. Met zoveel leuke elementen kunnen peuters hun verbeelding de vrije loop laten en eindeloos spelen. Of ze nu de magische avonturen uit Frozen 2 naspelen of hun eigen verhalen bedenken, deze set zorgt voor urenlang speelplezier.

Laat je peuter zijn of haar creativiteit ontdekken met LEGO DUPLO ǀ Disney bouwsets. Met thema's en personages uit populaire Disney-films, zoals Frozen, kunnen kinderen hun favoriete scènes opnieuw beleven en hun eigen verhalen bedenken. Deze bouwsets zijn niet alleen leuk, maar ook educatief en stimuleren de ontwikkeling van je kind op verschillende gebieden. Vanaf het bouwen en ontdekken van vormen en kleuren tot het ontwikkelen van taal- en sociale vaardigheden, LEGO DUPLO helpt je kind groeien terwijl het speelt.

Ben je klaar voor een magisch avontuur in het Betoverde Bos? Haal dan nu de LEGO DUPLO ǀ Disney Elsa en Bruni in het Betoverde Bos bouwset in huis! Je peuter zal dolblij zijn met deze set en jullie kunnen samen genieten van eindeloos speelplezier. Bestel nu en laat je kind zijn of haar eigen Frozen 2 verhalen tot leven brengen!

Kies voor de LEGO DUPLO ǀ Disney bouwsets en geef je kind een geweldige speelervaring. Deze sets zijn speciaal ontworpen voor peuters en bieden talloze leermogelijkheden. Bouwen, spelen en leren gaan hand in hand met LEGO DUPLO. Wacht niet langer en ontdek de magie van LEGO DUPLO ǀ Disney!

Laatste update: 2024-01-11 23:23:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41142

Palace Pets koninklijk kasteel

foto van lego set43241

Rapunzels toren & Het Lekkere Eendje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.