Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mickey & Minnie Verjaardagsoptocht 10597

De LEGO set 10597, Mickey Mouse Clubhouse verjaardagstrein, is perfect voor het vieren van een verjaardagsfeestje.
Met ballonnen, een taart en cadeau-stenen kunnen kinderen hun eigen feestje bouwen.
Inclusief genummerde leeftijd-stenen en figuren van Mickey en Minnie Mouse.
Stimuleert de creativiteit en bouwvaardigheid van kinderen vanaf 2 jaar oud.
Veilig en leuk om mee te spelen.
Koop nu en beleef uren speelplezier met deze LEGO Duplo set!

Waar is LEGO Mickey & Minnie Verjaardagsoptocht 10597 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 24.3619-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
24
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10597
lego insiders punten icoon
202
punten

Stap maar in, de Mickey Mouse Clubhouse verjaardagstrein gaat vertrekken! Deze vrolijke trein zit boordevol spullen voor het perfecte verjaardagsfeestje, zoals ballonnen, een taart en cadeau-stenen. Hoe oud word jij vandaag? Dankzij de genummerde leeftijd-stenen (van 1 tot 5) kunnen Mickey en Minnie ieder jaar terugkomen om de verjaardag van jouw kind te vieren.

Met deze LEGO Duplo set wordt de creativiteit en bouwvaardigheid van kinderen gestimuleerd met grote, kleurrijke stenen die perfect zijn voor kleine bouwers. Daarnaast is de set inclusief 2 LEGO Duplo figuren: Mickey Mouse en Minnie Mouse.

Deze set biedt allerlei speelmogelijkheden voor de fantasierijke kinderen en zal hen urenlang plezier bezorgen. Maar dat is nog niet alles! De figuren en accessoires helpen kinderen hun fantasie en rollenspel te stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd eenvoudige bouwvaardigheden leren beheersen.

De verjaardagstrein is perfect voor kinderen vanaf 2 jaar oud, en de set is speciaal ontwikkeld om veilig en leuk mee te kunnen spelen. Dus maak je klaar om te bouwen, te spelen en te vieren met deze fantastische LEGO Duplo verjaardagstrein.

Inclusief trein en een verjaardagstaart om zelf te bouwen, ballonnen, een kaars en 3 stenen met cadeau-opdruk om verhalen mee te bedenken. Samen met Mickey en Minnie Mouse kun jij tijdens de optocht de trein vol cadeautjes laden.

De trein is 18 cm hoog, 34 cm lang en 6 cm breed. Met deze set kan je kind zich helemaal uitleven in de wereld van Disney's Mickey en Minnie Mouse. Bouw zelf de taart op en zing een verjaardagsliedje om het feest compleet te maken!

Kortom, deze LEGO Duplo set biedt alles wat je nodig hebt voor het perfecte verjaardagsfeestje en is een geweldige manier om de creativiteit en bouwvaardigheid van kinderen te ontwikkelen. Koop de Mickey Mouse Clubhouse verjaardagstrein nu en beleef uren speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43197

Het IJskasteel

foto van lego set853782

Belle sleutelhanger

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.