Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Speeltuinavontuur van Buzz en Bo Peep 10768

Beleef avonturen met de LEGO set 10768, Speeltuinavontuur van Buzz en Bo Peep! Deze speelset uit Toy Story 4 bevat een speelhuisje, draaimolen en struiken.
Het stimuleert de verbeeldingskracht van kinderen en wordt geleverd met 3 minifiguren.
Deze speelset is milieuvriendelijk en kan gebruikt worden in combinatie met ander LEGO bouwspeelgoed.
Het ideale cadeau voor kleuters en jonge kinderen.
Begin vandaag nog met bouwen!

Waar is LEGO Speeltuinavontuur van Buzz en Bo Peep 10768 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
139
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
22-04-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10768
lego insiders punten icoon
202
punten

Beleef onvergetelijke avonturen met LEGO® set 10768, de Speeltuinavontuur van Buzz en Bo Peep! Deze interactieve speelset is geïnspireerd op Disney•Pixar's Toy Story 4 en gevuld met spannende functies die jonge kinderen en kleuters zullen verrassen en vermaken.

Met deze leuke set kunnen kinderen hun eigen wereld creëren en hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen een prachtig speelhuisje van 2 verdiepingen bouwen met een keuken, een glijbaan, een brug, een klimwand, een ruimte met een koepelraam en een magische startsteen-bouwplaat. Zelfs beginnende bouwers zullen een gevoel van trots ervaren bij het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer.

De speelset bevat ook een beweegbare draaimolen en struiken onder de brug die open kunnen en een schuilplaats en stinkdiermobiel onthullen. Kinderen zullen versteld staan van de vele mogelijkheden voor spelen en ontdekken in deze set, en de bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids zal hen helpen het doel van de bouwstappen te begrijpen en hun verbeelding en vertrouwen te stimuleren.

Deze schattige set wordt geleverd met drie minifiguren uit Toy Story 4: Buzz Lightyear, Bo Peep en Gabby Gabby. Accessoire-elementen zoals de herdersstaf van Bo Peep, een koekenpan en een ei voegen extra plezier toe aan het spelen en creëren.

LEGO® 4+ speelgoedsets zijn speciaal ontworpen om jonge kinderen kennis te laten maken met spelen met LEGO stenen. De simpele bouwstappen vormen een perfecte start voor het bouwen met LEGO stenen, wat het zelfvertrouwen van kinderen en hun verbeeldingskracht zal stimuleren.

De Speeltuinavontuur van Buzz en Bo Peep set is ook milieuvriendelijk. Het nieuwe, duurzame LEGO® bomen worden gemaakt van plantaardig plastic.

Kinderen kunnen hun favoriete scènes uit Toy Story 4 opnieuw creëren of hun eigen verhalen verzinnen met deze speelset. LEGO® 4+ bouwspeelgoedsets zijn te gebruiken in combinatie met alle LEGO bouwspeelgoed voor creatief bouwen en zijn beschikbaar voor zowel jonge kinderen als volwassenen.

Deze Toy Story 4 bouwset is een ideaal cadeau voor kleuters en jonge kinderen. Het speelhuisje is ongeveer 17 cm hoog, 25 cm breed en 12 cm diep. De draaimolen is ongeveer 6 cm breed en 7 cm diep. De stinkdiermobiel is ongeveer 14 cm lang en 3 cm breed. Met LEGO® set 10768, de Speeltuinavontuur van Buzz en Bo Peep, kunnen kinderen hun favoriete Toy Story-wereld tot leven brengen. Begin vandaag nog met bouwen en beleef samen onvergetelijke avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43218

De magische draaimolen van Anna en Elsa

foto van lego set43226

Disney duo's

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.