Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Toy Story 4 Campervakantie 10769

Maak kennis met LEGO set 10769 Toy Story 4 Campervakantie, een vrolijke set vol avontuur en humor uit de Disney•Pixar film.
Met het speciale startsteen-chassis en de bouwplaat kunnen kinderen eenvoudig spelen en bouwen.
De set bevat minifiguren van Jessie en Alien, evenals figuren van Rex en Forky.
Met accessoire-elementen en een eenvoudige bouw- en speelgids kunnen kinderen spannende scènes uit de film naspelen of hun eigen verhalen verzinnen.
Ideaal voor kleuters en jonge kinderen.
Bestel vandaag nog en stimuleer de verbeelding van jouw kind!

Waar is LEGO Toy Story 4 Campervakantie 10769 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 33.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
178
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
22-04-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10769
lego insiders punten icoon
300
punten

Beleef het avontuur en de humor van Disney•Pixar's Toy Story 4 met de LEGO® 4+ set 10769 Toy Story 4 Campervakantie! Geef jouw kleuter of jonge kind deze vrolijke set cadeau en laat hem/haar genieten van urenlang speelplezier. Met deze set kan jouw kind eenvoudig spelen en ook bouwen dankzij het speciale startsteen-chassis van de camper en de startsteen-bouwplaat van het campinggebouwtje. De camper heeft een afneembaar dak en een interieur met een bed, toilet en gootsteen. Ook zijn er accessoire-elementen bij zoals mokken, een croissant, een skateboard, een camera, een bord, een appel, een hotdog en een marshmallow op een stok.

De set bevat twee minifiguren van Jessie en Alien en LEGO figuren van Rex en Forky. Laat jouw kind het trotse gevoel ervaren van het helemaal zelf bouwen van voertuigen, gebouwen en meer. Wist je dat deze set ook twee nieuwe, duurzame LEGO® bomen van plantaardig plastic bevat?

Naast de camper bevat deze set ook een muur van het campinggebouwtje met een speciale startsteen-bouwplaat, een picknicktafel en een barbecue. Ook is er een camping-uithangbord met een boom en een slagboom die open kan. Zo kan jouw kind spannende scènes uit Toy Story 4 naspelen of juist zijn/haar eigen verhalen verzinnen.

De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt jouw jonge kampeerder het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met LEGO sets in een geweldige nieuwe Toy Story 4 filmomgeving.

LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een geweldige start vormen voor het bouwen met LEGO stenen. In vergelijking met andere LEGO sets ligt de nadruk bij LEGO® 4+ sets op het bouwen en spelen, terwijl kinderen ondertussen wat leren over de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.

LEGO® 4+ sets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn te gebruiken in combinatie met alle LEGO bouwspeelgoed voor creatief bouwen. Deze Toy Story 4 constructieset is een ideaal cadeau voor kleuters en jonge kinderen. De camper is ca. 10 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed. De muur van het campinggebouwtje is ca. 7 cm hoog, 16 cm breed en 9 cm diep. Het uithangbord van de camping is ca. 13 cm hoog, 13 cm breed en 3 cm diep.

Bouw de leukste avonturen met de LEGO® 4+ set 10769 Toy Story 4 Campervakantie en beleef samen met jouw kind het plezier van het bouwen en spelen met LEGO stenen in een geweldige nieuwe Toy Story 4 filmomgeving! Bestel hem vandaag nog en laat jouw kind zijn/haar verbeelding de vrije loop gaan.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 33.95 (24-05-2023) € 33.95 (24-05-2023) € 33.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set853999

Minnie Key Chain

foto van lego set854203

Eeyore Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.