Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kermis achtbaan 10771

Beleef het plezier van de kermis met LEGO set 10771.
Deze set is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen en bevat een kleurrijke achtbaan met scherpe bochten en snelle afdalingen.
Met twee minifiguren van Toy Story personages, accessoire-elementen en een eenvoudige bouw- en speelgids zorgt deze set voor uren speelplezier.
Ideaal cadeau voor jong en oud!

Waar is LEGO Kermis achtbaan 10771 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
98
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
22-04-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10771
lego insiders punten icoon
150
punten

Beleef samen met je kind de sensatie en het plezier van de kermis! Stap in de kleurrijke LEGO® 4+ Disney•Pixar Toy Story 4 10771 Kermis achtbaan en laat je verrassen door de scherpe bochten en snelle afdalingen. Deze set is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen, zodat zij gemakkelijk en leuk kunnen spelen. De set bestaat uit drie karretjes, zes stevige railelementen en een grote toegangsboog met een bewegend draaihek. Bouw je eigen kermis en voel de opwinding van het trotse gevoel van het helemaal zelf bouwen van bouwwerken, voertuigen en meer.

Met deze leuke speelgoedset kan jouw jonge kermisbezoeker zijn of haar verbeelding de vrije loop laten en het doel van de bouwstappen begrijpen met behulp van de bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids. En alsof dat nog niet genoeg is, vind je in deze set ook nog een schattig ijswagentje met een ballon en een pizza. Zo kun je tussen alle achtbaanritjes door even lekker iets lekkers eten!

De Toy Story 4 kermis achtbaan bevat twee minifiguren van Toy Story personages: Buzz Lightyear en Alien. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog accessoire-elementen zoals een camera, een ijsje en een pizza. Jonge kinderen vinden het geweldig om spannende scènes uit Toy Story na te spelen of hun eigen verhalen te verzinnen.

LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. Het vertrouwen van jouw kind groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een ideale start vormen voor het bouwen met LEGO stenen. LEGO® 4+ speelsets voor beginners heetten voorheen LEGO Juniors en zijn te combineren met alle LEGO bouwspeelgoed voor creatief bouwen.

Deze Toy Story 4 constructieset is een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen. Met de achtbaan, die ca. 10 cm hoog, 28 cm breed en 29 cm diep is, en de achtbaankarretjes van elk ca. 16 cm lang en 3 cm breed, beleef je keer op keer een geweldig avontuur. Het pizzakarretje met ballon is ca. 7 cm hoog en 4 cm lang.

Als extraatje krijg je een digitale bouwuitbreiding via LEGO® Life. Zo kun je nog meer plezier beleven aan het bouwen van deze te gekke kermis achtbaan.

Kortom, deze LEGO® 4+ Disney•Pixar Toy Story 4 10771 Kermis achtbaan is een geweldig cadeau voor jong en oud. Stap in en beleef de sensatie en het plezier van de kermis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10773

Minnie Mouse ijssalon

foto van lego set10769

Toy Story 4 Campervakantie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.