Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minnie Mouse ijssalon 10773

Stimuleer de creativiteit van kinderen met de LEGO Disney Mickey & Friends Minnie Mouse ijssalon (10773).
Deze set is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar en bevordert concentratie, probleemoplossend vermogen en veerkracht.
Met eenvoudige instructies en handige startsteen kunnen ouders ook meespelen.
Deze set is compatibel met andere LEGO stenen en ideaal voor fantasierijke rollenspellen.
Verkrijgbaar in de officiële LEGO webshop.

Waar is LEGO Minnie Mouse ijssalon 10773 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 15.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 15.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 18.5519-06-2023
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 44.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
100
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10773
lego insiders punten icoon
150
punten

Laat de creativiteit van je kinderen de vrije loop met de LEGO® Disney Mickey & Friends Minnie Mouse ijssalon (10773) set! Deze set is ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt talloze activiteiten om hun concentratie, probleemoplossend vermogen en veerkracht spelenderwijs te stimuleren.

De LEGO 4+ ijssalonset zit boordevol inspiratie en biedt kinderen de mogelijkheid om snel te bouwen en te spelen! Elk zakje bevat de stenen voor een compleet model en er is zelfs een handige startsteen om meteen aan de slag te gaan.

Maar de plezier stopt niet bij de kinderen - met 4+ sets kunnen ouders samen met hun kinderen leuke bouwavonturen beleven. Deze set bevat eenvoudige instructies met afbeeldingen, zodat leesvaardigheid kinderen niet in de weg hoeft te staan en ouders ook kunnen deelnemen aan het bouwproces. Bovendien beschikt de set over Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waardoor kinderen het bouwproces op een heldere manier kunnen volgen en hun voortgang kunnen opslaan om op elk moment verder te gaan.

Naast de ijssalonset, is er ook het spannende LEGO® Disney Mickey Mouse propellervliegtuig (10772) dat kinderen een set boordevol leuke rollenspelmogelijkheden biedt. Hierbij ontwikkelen ze hun bouwvaardigheden, terwijl ze vliegen in een cool vliegtuig en deze onderhouden.

Zowel de ijssalonset als het propellervliegtuig zijn perfecte cadeaus voor kinderen vanaf 4 jaar die echte trendsetters willen zijn op het schoolplein! Verras hen met deze creatieve cadeaus die hun fantasie stimuleren en urenlang vermaak bieden.

De handzame formaten van deze sets zorgen ervoor dat kinderen op elk moment en overal kunnen spelen. De set bevat een vliegtuig met een startsteenchassis, zodat ze direct aan de slag kunnen en meer tijd hebben om te spelen. De minifiguur en exclusieve tegel van Mickey zijn tevens leuke extra's.

De LEGO® Disney set zit boordevol leuke details en accessoires, waaronder een onderhoudskarretje met een moersleutel en spuitfles, plus een kleine vlag voor nog meer rollenspelplezier. De set is ongeveer 6 cm hoog en 14 cm breed, waardoor het ideaal is voor fantasierijke rollenspellen. Deze set is compatibel met andere LEGO® stenen, zodat kinderen deze kunnen uitbreiden zodra ze beter kunnen bouwen.

Geef jonge bouwers een geweldige bouwervaring met simpele instructies met afbeeldingen, waardoor kinderen die net leren lezen, er ook mee aan de slag kunnen. Bovendien heeft Instructions PLUS handige zoom- en bewaarmodi! Met 4+ sets leren jonge kinderen op een leuke manier bouwen, waarbij ze hun zelfvertrouwen ontwikkelen met eenvoudige bouwstappen. De sets laten kinderen en volwassenen het plezier van samen bouwen en spelen ontdekken.

Bij LEGO®, staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat kleine vingertjes ze keer op keer gemakkelijk kunnen vastpakken en ermee kunnen bouwen - en dat is al zo sinds 1958! LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Met de LEGO® Disney sets stimuleer je de fantasie van je kinderen en vergroten ze hun bouwvaardigheden! Begin nu met bouwen en spelen met de Mickey & Friends Minnie Mouse ijssalon (10773) set en het Mickey Mouse propellervliegtuig (10772) - beide sets zijn verkrijgbaar in de officiële LEGO® webshop.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 44.99 (21-08-2024) € 31.49

Ook aanbevolen:

foto van lego set43193

Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's verhalenboekavonturen

foto van lego set41141

Pumpkins koninklijke koets

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.