Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mickey Mouse & Minnie Mouse ruimteraket 10774

Stap aan boord van de LEGO® Disney Mickey & Friends Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket (10774) en beleef fantastische avonturen in de ruimte! Deze set bevat alles wat kinderen nodig hebben om hun eigen raket te bouwen en op ontdekkingstocht te gaan naar de sterren.
Met eenvoudige instructies en startstenen is deze set perfect voor jonge ontdekkers.
Bestel nu en stimuleer de creativiteit en bouwvaardigheden van jouw kinderen!

Waar is LEGO Mickey Mouse & Minnie Mouse ruimteraket 10774 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 14.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 14.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
88
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10774
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap aan boord van de LEGO® Disney Mickey & Friends Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket (10774) en beleef fantastische avonturen in de ruimte! Met deze set kunnen kinderen vanaf 4 jaar hun eigen raket bouwen en samen met Mickey en Minnie Mouse op ontdekkingstocht gaan naar de sterren.

Bouwen en spelen

De LEGO 4+ ruimteset is een geweldige aanvulling op de speelcollectie van jonge ontdekkers. Elk zakje bevat de stenen voor een compleet model dat kinderen snel en eenvoudig kunnen bouwen om meteen te kunnen spelen! De set bevat ook startstenen om hen een vliegende start te geven. Deze set zit boordevol leuke activiteiten die goed zijn voor de ontwikkeling van kinderen en stimuleert hun creativiteit en bouwvaardigheden.

Plezier voor het hele gezin

Met de 4+ sets beleven ouders samen met hun kinderen leuke bouwavonturen. Deze set beschikt over eenvoudige instructies met afbeeldingen, zodat leesvaardigheid kinderen niet in de weg hoeft te staan. Bovendien beschikt de set over Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waar kinderen het bouwproces op een duidelijke manier kunnen volgen en hun voortgang kunnen opslaan, zodat ze op elk moment verder kunnen gaan.

Leerzaam speelplezier

Met deze ruimteraket van LEGO® Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse krijgen kinderen een set boordevol leuke rollenspellen waarbij ze hun bouwvaardigheden ontwikkelen terwijl ze rondvliegen in een raket en de ruimte verkennen. Deze set is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar die echte trendsetters willen zijn op het schoolplein. Help kinderen om hun fantasie en zelfvertrouwen te stimuleren en ze te vermaken met urenlang speelplezier!

Perfect om mee te leren bouwen

De raket en het ruimtestation hebben startstenen, zodat kinderen eenvoudig kunnen bouwen en er meer tijd overblijft om te spelen. Deze set bevat 2 minifiguren en een exclusieve tegel met het silhouet van Mickey. Daarnaast zitten er in de set leuke details en accessoires, zoals een grote ruimtesteen die open kan met daarin een alien, een camera en een kleine vlag voor nog meer leuke rollenspellen.

Combineer en bouw verder

Met de raket die ongeveer 14 cm hoog en 7 cm breed is, kunnen kinderen eindeloos speelplezier beleven. Deze set is uitstekend te combineren met andere LEGO® stenen, waardoor kinderen hun creativiteit kunnen ontwikkelen en de set uit kunnen breiden naarmate ze beter leren bouwen.

Geweldige bouwervaring voor jonge ontdekkers

De simpele instructies met afbeeldingen maken dat jonge bouwers een geweldige bouwervaring beleven. De Instructions PLUS biedt handige zoom- en bewaarmodi voor nog meer bouwplezier. Met 4+ sets leren jonge kinderen op een leuke manier bouwen, waarbij ze hun zelfvertrouwen ontwikkelen met eenvoudige bouwstappen. Deze sets laten kinderen en volwassenen het plezier ontdekken van samen bouwen en spelen.

Veilig en betrouwbaar

LEGO® onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat kleine vingertjes ze keer op keer gemakkelijk kunnen vastpakken en ermee kunnen bouwen. LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Stap aan boord van de LEGO® Disney Mickey & Friends Mickey Mouse & Minnie Mouse Ruimteraket (10774) en ontdek de geheimen van de sterren. Met deze set wordt spelen en bouwen een avontuur. Bestel hem nu en geef jouw kind een boost in hun fantasie!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (01-08-2022) € 19.99 (30-07-2022) € 16.82

Ook aanbevolen:

foto van lego set43193

Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's verhalenboekavonturen

foto van lego set43241

Rapunzels toren & Het Lekkere Eendje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.