Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mickey Mouse & Donald Duck boerderij 10775

De LEGO set 10775 Mickey & Friends boerderij is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar.
Het bevat een schuur, tractor en dieren, zoals schapen en een paard.
Met veel details en accessoires kunnen kinderen rollenspellen spelen.
De set is gemakkelijk te bouwen en kan worden uitgebreid met andere LEGO stenen.
Ouders kunnen samen bouwen en spelen.
Bestel nu als cadeau voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Mickey Mouse & Donald Duck boerderij 10775 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 60.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
118
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10775
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom op de Mickey & Friends boerderij, waar kinderen hun concentratie, probleemoplossend vermogen en veerkracht kunnen ontwikkelen! Deze LEGO® set (10775) is speciaal ontworpen voor jonge bouwers van 4 jaar en ouder, en is perfect voor ouders die samen met hun kinderen willen bouwen en spelen.

De set bevat een schuur, tractor en dieren (inclusief de allereerste LEGO System schapenfiguur ooit!). Het hoogtepunt is natuurlijk het paard waarop een minifiguur past. Plaats Mickey en Donald in het zadel en laat ze de boerderij verkennen! Er is ook een lierfunctie op de schuur en een bouwbaar speelgoedkippenhok. De set zit boordevol details en accessoires, zoals gereedschap, fruit, groenten en een ei, waardoor er volop mogelijkheden zijn voor rollenspellen.

Maar dat is niet alles! Deze set is gemaakt om te spelen. Elk zakje bevat de stenen voor een compleet model dat je kinderen snel kunnen bouwen en waarmee ze direct kunnen gaan spelen. En met 2 startstenen is het slechts een kwestie van tijd voordat ze hun eigen creativiteit inzetten om de boerderij uit te breiden.

Naast eenvoudige instructies met afbeeldingen, beschikt deze set ook over Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Hiermee kunnen kinderen het bouwproces op een heldere manier zien en hun voortgang opslaan, zodat ze op elk moment verder kunnen gaan.

Maar wat deze set echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid voor ouders en kinderen om samen te bouwen en spelen. Met 4+ sets kunnen ouders samen met hun kinderen leuke bouwavonturen beleven. Bovendien is dit een ideaal cadeau voor kinderen die echte trendsetters willen zijn op het schoolplein! Verras kinderen met dit creatieve cadeau waarmee ze leren bouwen, dat de fantasie stimuleert en hen urenlang vermaakt.

De schuur heeft een hoogte van ca. 13 cm en een breedte van ca. 12 cm. Kinderen kunnen de set uitstekend combineren met andere LEGO® stenen, dus ze kunnen hem uitbreiden naarmate ze beter leren bouwen. Maar ook als ze de boerderij zo laten, is er genoeg te ontdekken en te doen.

LEGO® onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat kleine vingertjes ze keer op keer gemakkelijk kunnen vastpakken en ermee kunnen bouwen – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Dus terwijl kinderen op de boerderij spelen, kunnen ouders gerust zijn over de veiligheid van deze LEGO® set.

Kortom, de Mickey & Friends boerderij is een ware traktatie voor jonge bouwers en hun ouders. Als je op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, cadeautje voor de feestdagen of gewoon om je kinderen te verrassen, dan is deze set echt een aanrader! Bestel hem nu en laat je kinderen hun eigen boerenavonturen beleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (01-08-2022) € 69.99 (04-05-2024) € 48.26

Ook aanbevolen:

foto van lego set41154

Assepoesters droomkasteel

foto van lego set43170

Vaiana‘s oceaanavontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.