Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mickey and Friends Kasteelverdedigers 10780

De LEGO set 10780 is de Mickey and Friends Kasteelverdedigers set.
Het bevat een kasteel met torens, vier schattige modellen en minifiguren van Mickey Mouse, Minnie Mouse, Katrien Duck en Donald Duck.
Kinderen kunnen het kasteel verdedigen tegen indringers en verhalen verzinnen.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat interactieve digitale bouwinstructies.
Het is een perfect cadeau voor kinderen die van avontuur houden en de set kan als decoratie worden neergezet.

Waar is LEGO Mickey and Friends Kasteelverdedigers 10780 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 38.2919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 39.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 44.9519-06-2023
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
215
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-07-2023
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
10780
lego insiders punten icoon
375
punten

Ga mee op een magisch avontuur met LEGO® Disney Mickey and Friends - Mickey and Friends Kasteelverdedigers (10780) set! Kinderen vanaf 4 jaar zullen dol zijn op de vele mogelijkheden die deze set biedt om te communiceren en verhalen te vertellen.

De set omvat een prachtig kasteel met torens, vier schattige modellen, en minifiguren van onze favoriete Disney-personages, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Katrien Duck en Donald Duck. Ook is er een bouwbare draak en een LEGO-paard inbegrepen. Wat deze set extra speciaal maakt, is dat alle minifiguren fantasiekleding dragen die je nog nooit eerder hebt gezien!

Ontdek middeleeuws plezier terwijl je samen met Mickey en zijn vrienden het kasteel verdedigt tegen indringers. Er zit bovendien volop inspiratie in deze LEGO 4+ set met zijn vele details die kinderen een leuke speelervaring geven. Kinderen kunnen snel beginnen met spelen, want elk zakje bevat de stenen voor een compleet model, en er zijn vier startstenen om het bouwproces een vliegende start te geven.

Deze 4+ bouwset van LEGO is leuk voor kinderen én ouders. Aan de slag gaan is makkelijk, want naast instructies met afbeeldingen heeft deze set interactieve digitale bouwinstructies in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren tijdens het bouwen.

Dit creatieve cadeau is het perfecte geschenk voor kinderen vanaf 4 jaar die van avontuur, kastelen en draken houden. Fans van Disney's Mickey Mouse zullen dol zijn op deze set. Bovendien is het kasteelmuur met torens ca. 18 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diep, waardoor kinderen er urenlang mee kunnen spelen en de set daarna op een mooi plekje neer kunnen zetten.

Dankzij de LEGO Bouwinstructies app kunnen jonge bouwers tijdens het bouwen inzoomen op hun model en het draaien, visualiseren en opslaan als digitale versie. Zorgeloos bouwen is gegarandeerd, want 4+ sets bevatten startstenen waarmee kinderen snel kunnen beginnen. Door de eenvoudige handleiding met afbeeldingen staat niets het bouwen van dit kasteelcadeau in de weg, ook niet voor kinderen die nog niet kunnen lezen.

Deze 4+ bouwspeelgoedset is ontworpen om kinderen te helpen bij de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden die ze in hun schooltijd nodig hebben, zoals communicatie, concentratie, fantasie en zelfexpressie. Bovendien voldoen LEGO-onderdelen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, elke keer weer.

Veiligheid is onze hoogste prioriteit, daarom worden LEGO ǀ Disney Mickey and Friends bouwsets tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Zo kunnen kinderen zorgeloos spelen en genieten van hun fantasievolle avonturen.

Ga mee op een magisch avontuur met je favoriete Disney-vrienden en beleef eindeloos speelplezier met deze leuke LEGO® Disney Mickey and Friends - Mickey and Friends Kasteelverdedigers (10780) set!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 37.99 (30-07-2022) € 49.99 (13-07-2022) € 42.57

Ook aanbevolen:

foto van lego set10773

Minnie Mouse ijssalon

foto van lego set43176

Ariëls verhalenboekavonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.