Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minnie's verjaardagsfeest 10873

LEGO® DUPLO® 10873 Minnie's verjaardagsfeest is perfect voor kleine Disney fans die van bouwen en spelen houden.
Organiseer een feestje voor Minnie Mouse, bouw de feestlocatie en decoreer met cadeau stenen.
Deze set is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en biedt eindeloos speelplezier.
Bestel nu en geniet samen met jouw kind!

Waar is LEGO Minnie's verjaardagsfeest 10873 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
21
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10873
lego insiders punten icoon
104
punten

Heb jij een kleine Disney fan in huis die dol is op bouwen en spelen? Dan is LEGO® DUPLO® 10873 Minnie's verjaardagsfeest dé set om in huis te halen! Help samen met je kind Minnie Mouse haar verjaardag te vieren en beleef eindeloos speelplezier met deze super schattige en kleurrijke set.

In deze set vind je alles wat je kind nodig heeft om een fantastisch verjaardagsfeest voor Minnie Mouse te organiseren. Zo komt Minnie in haar schattige roze auto aan bij de feestlocatie, waar Figaro de kat haar staat op te wachten. Hier kan het feestje écht beginnen!

Bouw samen met je kind de feestlocatie, inclusief een tafel, een stoel en een gigantische verjaardagstaart, en decoreer de set met de Minnie Mouse portrettegel en de cadeau stenen. Jouw kind zal het fantastisch vinden om de taart te bouwen en Figaro te helpen bij het organiseren van het feestje voor Minnie Mouse.

De LEGO® DUPLO® 10873 Minnie's verjaardagsfeest set is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en biedt eindeloos speelplezier. Zo kan jouw kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie krijgen en tegelijkertijd zijn of haar fantasie en creativiteit ontwikkelen. De set is gemakkelijk in elkaar te zetten en de producten zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes.

Met deze set kan jouw kind urenlang spelen en rollenspellen bedenken over verjaardagen en feestjes. Organiseer jouw eigen feestje met Minnie Mouse en Figaro de kat en maak de mooiste herinneringen samen met jouw kind. En wanneer het tijd is om op te ruimen, is de set gemakkelijk op te bergen in de handige opbergdoos.

Dus waar wacht je nog op? Wordt de organisator van het leukste verjaardagsfeestje van het jaar met LEGO® DUPLO® 10873 Minnie's verjaardagsfeest! Bestel nu en geniet samen met jouw kind van eindeloos speelplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76830

Zyclops achtervolging

foto van lego set853782

Belle sleutelhanger

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.