Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mickey's boot 10881

Met LEGO® DUPLO® set 10881 kunnen jonge Disney fans aan boord stappen van Mickey's boot en de wateren verkennen.
De set bevat Mickey Mouse en Minnie Mouse, en kinderen kunnen de boot zelf bouwen met klassieke Disney uitstraling.
Met de katrolfunctie kan Minnie Mouse in haar roeiboot worden voortgetrokken, terwijl Mickey Mouse de stoomboot bestuurt en foto's maakt met de bijgeleverde camera.
Daarnaast bevat de set ook een kade met een raam dat open kan en feestelijke verlichtingsdecoratie.
Kinderen kunnen hun eigen verhaal verzinnen en eindeloos spelen met accessoires zoals een roeiboot en parasol.
Het bouwen van de set helpt bij de ontwikkeling van basisvaardigheden en de set is speciaal ontworpen voor kleine handjes.
De set is perfect voor jonge kinderen die graag hun fantasie de vrije loop laten gaan.
Koop nu de LEGO® DUPLO® 10881 Mickey's boot set en geniet van eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Mickey's boot 10881 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
28
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10881
lego insiders punten icoon
156
punten

Ahoy daar! Stap aan boord van Mickey's boot en verken de wateren met deze fantastische LEGO® DUPLO® 10881 set. Perfect voor jonge Disney fans die hun fijne motoriek willen ontwikkelen terwijl ze spelen, bouwen en plezier maken.

Samen met Mickey Mouse en Minnie Mouse, kunnen kinderen de boot helemaal zelf bouwen met klassieke Disney uitstraling. Met de katrolfunctie kan Minnie Mouse in haar kleine roeiboot voortgetrokken worden, terwijl Mickey Mouse de stoomboot bestuurt en foto's maakt van de bootparade met de bijgeleverde camera.

Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook de kade met een raam dat open kan, een stoel en feestelijke verlichtingsdecoratie. Met de accessoires zoals de roeiboot en parasol kunnen kinderen hun eigen verhaal verzinnen en eindeloos spelen.

Het bouwen van deze set is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun basisvaardigheden bij het bouwen terwijl ze spelen en plezier maken. LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes, dus jonge kinderen zullen deze set gemakkelijk kunnen oppakken en bouwen.

Dus waar wacht je nog op? Hijs de zeilen, trek aan het katroltouw en ga op avontuur met Mickey en Minnie! Met een hoogte van ca. 16 cm, een lengte van 17 cm en een breedte van 12 cm voor de stoomboot en een hoogte van ca. 13 cm, een breedte van 9 cm en een diepte van 6 cm voor de kade, is deze set perfect voor jonge kinderen die graag hun fantasie de vrije loop laten gaan.

Koop nu de LEGO® DUPLO® 10881 Mickey's boot set en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41163

Rapunzels kleine toren

foto van lego set43215

De betoverde boomhut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.