Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mickey's vakantiehuisje 10889

Met LEGO DUPLO Disney 10889 Mickey's vakantiehuisje kunnen peuters en kleuters hun fantasie de vrije loop laten en seizoensgebonden avonturen beleven.
Deze set bevat bouwstenen om het huisje te bouwen, plus vier DUPLO figuren.
Het biedt vele speel- en leermogelijkheden, waardoor je kind zijn of haar taalvaardigheid, sociale en emotionele vaardigheden kan ontwikkelen.
Bestel vandaag nog en beleef magische vakantie-avonturen met Mickey Mouse en zijn vriendjes!

Waar is LEGO Mickey's vakantiehuisje 10889 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10889
lego insiders punten icoon
412
punten

Welkom in het vakantiehuisje van Mickey Mouse! Met LEGO® DUPLO® l Disney 10889 Mickey's vakantiehuisje kunnen peuters en kleuters hun fantasie de vrije loop laten en de meest geweldige avonturen beleven met Mickey en zijn vriendjes. Het dak van het huisje is omkeerbaar, dus draai het om voor een zomer- of winterthema en laat je kinderen genieten van seizoensgebonden avonturen.

In de zomer kunnen peuters Minnie Mouse helpen haar bloemen water te geven, een vlucht maken in het vliegtuig van Goofy en lekker een kopje thee drinken aan de tuintafel. En als het winter wordt, kunnen ze sleeën met Mickey en genieten van een warm drankje bij de open haard. Dankzij de handzame bouwstenen ontwikkelen peuters hun sociale en emotionele intelligentie en bouwvaardigheden op, terwijl ze hun fijne motoriek verbeteren.

Maar dat is niet alles! Deze leuke bouwset bevat ook vier DUPLO figuren, waaronder Mickey, Minnie, Goofy en Pluto. Met dit leerzame Disney bouwspeelgoed kunnen kinderen hun basisvaardigheden van het bouwen onder de knie krijgen en hun fijne motoriek verbeteren door de bouwstenen steeds op een andere manier te gebruiken voor eindeloos fantasierijk bouwplezier. Het speelhuisje van Mickey Mouse is ongeveer 25 centimeter hoog, 19 centimeter breed en 13 centimeter diep, terwijl het vliegtuig ongeveer 7 centimeter hoog, 15 centimeter lang en 15 centimeter breed is.

Maar dat is nog niet alles wat deze set te bieden heeft! Dankzij de ontwikkeling van rollenspellen en het vertellen van verhalen, kan je kind zijn of haar taalvaardigheid, sociale en emotionele vaardigheden tegelijkertijd ontwikkelen. Kortom, deze leuke bouwset biedt vele speel- en leermogelijkheden, zodat jij samen met je peuter onvergetelijke momenten kunnen beleven.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek LEGO® DUPLO® l Disney 10889 Mickey's vakantiehuisje en laat de leuke en leerzame speelmomenten beginnen! Bestel vandaag nog deze prachtige set en laat je kinderen de meest magische vakantie-avonturen beleven met Mickey Mouse en zijn vriendjes.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43189

Elsa en de Nokk verhalenboekavonturen

foto van lego set41054

Rapunzels toren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.