Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ariëls Onderzeese kasteel 10922

De LEGO DUPLO Disney Ariëls Onderzeese kasteel (10922) is een speelset voor kinderen vanaf 2 jaar, waarin ze spelenderwijs kunnen leren en hun sociale en emotionele vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Met leuke functies en avonturen, zoals een draaimolen, glijbaan, speelgoedxylofoon en een schatkist, stimuleert de set de fantasie van de kinderen.
De set kan veilig en gemakkelijk gebruikt worden om motorische vaardigheden en creatief denken te ontwikkelen.
Het is een veelzijdige speelset die gecombineerd kan worden met andere DUPLO sets.
Bestel nu en haal het magische onderwaterplezier van Disney in huis!

Waar is LEGO Ariëls Onderzeese kasteel 10922 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 20.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
35
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10922
lego insiders punten icoon
156
punten

Stap binnen in Disney's betoverende onderwaterwereld met LEGO® DUPLO® │ Disney Ariëls Onderzeese kasteel (10922). Deze speelset is de perfecte manier om kinderen spelenderwijs te laten leren en hun sociale en emotionele vaardigheden te ontwikkelen met een thematische speelplek voor zeemeerminnen boordevol leuke functies en avonturen.

Stimuleer de fantasie van jouw kleintjes met de populair filmpersonages Ariël en Botje en laat ze ronddraaien op de draaimolen, van de glijbaan af roetsjen, leuke liedjes spelen op de speelgoedxylofoon en de schatkist openen en sluiten. Het ontwerp van de speelset is gericht op kinderen vanaf 2 jaar en de onderdelen zijn gemakkelijk op te pakken en te plaatsen. Zo kunnen ze op een veilige en verantwoorde manier hun motorische vaardigheden en creatieve denkvermogen ontwikkelen.

Deze veelzijdige speelset is perfect voor ouders en verzorgers die samen met hun peuters willen bouwen en spelen. Gebruik de eenvoudige instructies om de set op te bouwen en verzin eindeloze verhalen en avonturen met de verschillende onderdelen. LEGO® DUPLO® │ Disney Ariëls Onderzeese kasteel is bovendien uitstekend te combineren met andere DUPLO sets voor nog meer speelmogelijkheden.

LEGO® DUPLO® bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, zodat je zeker weet dat jouw kleintjes veilig kunnen spelen. Bij de LEGO Groep testen we onze producten uitvoerig op veiligheid, duurzaamheid en speelbaarheid, zodat we er zeker van kunnen zijn dat onze producten voldoen aan de strengste normen.

Maak van elke dag een betoverend avontuur met LEGO® DUPLO® │ Disney Ariëls Onderzeese kasteel. Het perfecte cadeau voor verjaardagen, de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar. Bestel nu en haal het magische onderwaterplezier van Disney in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 20.95 (25-05-2023) € 20.95 (25-05-2023) € 20.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43225

De Kleine Zeemeermin koninklijke schelp

foto van lego set10996

Bliksem McQueen & Takel wasstraatpret

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.