Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 3in1 Magisch kasteel 10998

Het 3in1 Magisch kasteel van LEGO® DUPLO® is een fantasierijke set met Disney's Mickey Mouse en vrienden.
Peuters kunnen met deze set creatief spelen en hun fijne motoriek ontwikkelen.
De set kan worden omgebouwd tot drie verschillende modellen en zit vol betoverende details uit de Disney-wereld.
Deze set is het perfecte cadeau voor kleine bouwers met een grote fantasie en biedt urenlang speelplezier in een veilige en leerzame omgeving.

Waar is LEGO 3in1 Magisch kasteel 10998 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
160
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
10998
lego insiders punten icoon
650
punten

Ontdek het 3in1 Magisch kasteel van LEGO® DUPLO® en ga op avontuur met Disney's Mickey Mouse, Minnie Mouse, Katrien Duck, Donald Duck en de kat Figaro! Deze set zit boordevol speelmogelijkheden en biedt urenlang creatief speelplezier voor peuters vanaf 3 jaar. Met wat LEGO magie tover je 1 model om tot 3 verschillende modellen, namelijk een groot kasteel, een hoge toren of 2 kleinere kastelen.

Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen feestelijke dag met de bekende Disney personages. Bak taarten in de keuken, staar eindeloos in de bouwbare speelgoedspiegel in de kleedkamer en ontdek het geheime vak in de magische boom. Deze set barst van de betoverende details uit de Disney-wereld, zoals het schoentje van Assepoester, de roos van Belle en het boek van de Tovenaarsleerling.

Peuters maken kennis met zelfexpressie terwijl ze in de huid kruipen van hun favoriete Disney personages en ontwikkelen hun fijne motoriek tijdens het bouwen en spelen met deze set. Naast plezier staat natuurlijk ook het leerproces centraal bij het bouwen van het kasteel en het ontdekken van alle functies.

De LEGO® DUPLO® ǀ Disney 3in1 Magisch kasteel (10998) set biedt dus niet alleen eindeloos speelplezier, maar ontwikkelt ook nog eens de fijne motoriek en zelfexpressie van de allerkleinsten. Deze set is het perfecte cadeau voor kleine bouwers met een grote fantasie en is ideaal voor bijvoorbeeld een verjaardag of als verrassing voor een echte Disney-fan.

Het grote model is maar liefst 52 cm hoog, 48 cm breed en 19 cm diep. Hierdoor is er meer dan genoeg ruimte waar kleine vingertjes op ontdekkingsreis kunnen gaan. De set bevat ook nog eens verschillende accessoires voor creatieve verhalen, zoals het schoentje van Assepoester, een magisch boek, een spiegel, een toverstaf, een camera, ballonnen en een keukenmixer.

De LEGO® Builder app bevat een digitale versie van de bouwinstructies die bij de set horen. Hiermee kan de set makkelijk worden gebouwd en kunnen kinderen snel aan de slag met spelen en fantaseren.

Kwaliteit en veiligheid staat bij LEGO® DUPLO® voorop. De speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald. Zo kunnen kinderen veilig en zorgeloos spelen. De stenen en onderdelen in LEGO® DUPLO® bouwspeelgoed worden bovendien gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoogte kindveiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO® DUPLO® ǀ Disney 3in1 Magisch kasteel (10998) set is fantasierijk bouwspeelgoed voor urenlang speelplezier en biedt een veilige en leerzame omgeving voor kleine bouwers met een grote fantasie.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10920

Elsa's en Olaf's theefeest

foto van lego set10418

Elsa en Bruni in het Betoverde Bos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.