Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Woody & Bo Peep 40553

Met deze LEGO set 40553 bouw je de iconische personages Woody en Bo Peep van Toy Story.
Deze BrickHeadz figuren zijn perfect voor elke fan en worden geleverd met bouwinstructies en bouwplaten om ze mooi neer te zetten.
Met een hoogte van 9 cm zijn ze ideaal voor elk oppervlak.
Voeg deze set toe aan je LEGO BrickHeadz collectie en geniet van een magische en nostalgische ervaring met Toy Story.
Combineer ze met andere Toy Story sets voor nog meer avontuur! Koop nu LEGO set 40553 en haal de helden van Toy Story in huis.

Waar is LEGO Woody & Bo Peep 40553 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
296
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-02-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40553
lego insiders punten icoon
150
punten

Zorg dat jouw favoriete personages altijd in de buurt zijn met deze LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguren van Woody & Bo Peep (40553) uit Disney en Pixar's Toy Story en Toy Story 4. Deze set is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar, maar ook voor volwassenen die houden van deze iconische films. Met de authentieke details van de bekende cowboy-outfit van Woody en de schattige strik en herdersstaf van Bo Peep, zijn deze coole bouwmodellen een must-have voor elke Toy Story fan.

Deze set bevat 296 delen en stapsgewijze bouwinstructies om de figuren perfect in elkaar te zetten. En als je klaar bent met bouwen, dan heb je ook nog eens unieke bouwplaten om ze op een mooi plekje neer te zetten, waardoor deze figuren nog meer tot leven komen. Met een hoogte van ca. 9 cm, breedte van 4 cm en diepte van 5 cm, zijn deze BrickHeadz figuren perfect om op een bureau, boekenplank of nachtkastje te plaatsen.

Maak je verzameling compleet met deze grappige blikvangers en voeg de helden van Toy Story toe aan je LEGO® BrickHeadz™ collectie. Deze bouwfiguren zijn niet alleen uniek, maar ook super leuk om zelf te bouwen. Geef ze cadeau of houd ze lekker voor jezelf, want iedere Toy Story fan zal dol zijn op deze schattige figuren.

Deze Disney personages in LEGO® BrickHeadz™ stijl brengen een vleugje magie en nostalgie in huis. Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeau voor een verjaardag, kerst of gewoon zomaar, deze Woody & Bo Peep BrickHeadz set zal zeker in de smaak vallen bij jong en oud. En als je er echt een feestje van wilt maken, combineer deze set dan met andere LEGO® Toy Story sets om je eigen avontuur te beleven.

Dus waar wacht je nog op? Haal nu de helden van Toy Story in huis met deze LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguren van Woody & Bo Peep (40553). Bouw ze perfect in elkaar, plaats ze op een mooie locatie naar keuze, en geniet van het eindresultaat. Met deze set beleef je Toy Story op een hele nieuwe manier.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (13-07-2022) € 19.99 (13-07-2022) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41060

Doornroosje's koninklijke slaapkamer

foto van lego set41066

Slee-avontuur met Anna & Kristoff

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.