Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mini Disney Paleis van Agrabah 40613

Maak kennis met de LEGO® ǀ Disney Mini Disney Paleis van Agrabah (40613) bouwset! Bouw je eigen miniatuurmodel van het magische paleis uit de populaire muzikale animatiefilm, inclusief vliegend tapijt en wonderlamp. Een geweldig cadeau voor Disney-fans van alle leeftijden. Bestel nu en beleef Disney op een nieuwe manier met LEGO®!

Waar is LEGO Mini Disney Paleis van Agrabah 40613 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
506
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40613
lego insiders punten icoon
300
punten

Ben jij een echte Disney-fan en hou je van bouwen? Dan hebben wij de perfecte LEGO® set voor jou! Maak kennis met de LEGO® ǀ Disney Mini Disney Paleis van Agrabah (40613) bouwset, een eerbetoon aan een van 's werelds populairste muzikale animatiefilms. Met deze set kun je je eigen miniatuurmodel van het magische paleis uit de film bouwen en neerzetten.

Het paleis is een echte eyecatcher met zijn witte torens en gouden koepels. Maar dat is nog niet alles! Bij deze bouwset krijg je ook een bouwbaar vliegend tapijt en een wonderlamp. Hiermee kun je allerlei avonturen bedenken en tot leven brengen. Stel je voor dat je als Aladdin en Jasmine door de lucht vliegt op het tapijt of dat je de wonderlamp wrijft en de geest van de lamp tevoorschijn komt!

Dit geweldige cadeau zal elke kamer een magisch tintje geven. Of je nu een Disney-fan bent of niet, deze set is een geweldige toevoeging aan je LEGO® collectie. Het miniatuurmodel is ongeveer 15 cm hoog, 14 cm breed en 16 cm diep, waardoor het perfect op een bureau, plank of nachtkastje past.

De LEGO® ǀ Disney Mini Disney Paleis van Agrabah (40613) bouwset is niet alleen leuk om zelf te bouwen, maar ook om cadeau te geven. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid is, deze set is een fantastisch cadeau voor Disney-fans van alle leeftijden. Of je nu jong bent of oud, iedereen kan genieten van het bouwplezier en de magie van Disney.

Met deze set kun je niet alleen creatief aan de slag, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van je bouwvaardigheden en fijne motoriek. Bouwen met LEGO® is een leuke en educatieve activiteit waarbij je je concentratie en probleemoplossende vaardigheden kunt trainen. Daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk om te doen!

Ben jij klaar om je eigen Disney-avonturen te beleven? Bestel dan nu de LEGO® ǀ Disney Mini Disney Paleis van Agrabah (40613) bouwset en laat je fantasie de vrije loop. Bouw, speel en creëer je eigen magische wereld vol met Disney-personages en iconische scènes uit de muzikale animatiefilm.

Wacht niet langer en begin vandaag nog met bouwen aan je eigen Disney-paleis. Deze set geeft je eindeloos bouwplezier en zorgt ervoor dat je keer op keer kunt genieten van de magie. Bestel nu en beleef Disney op een hele nieuwe manier met LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set853781

Assepoester sleutelhanger

foto van lego set43183

Vaiana's eilandhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.