Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mini Disney Sleeping Beauty Castle 40720

Duik in de magische wereld van Disney met de LEGO Mini Disney Slaapmuts Kasteel (40720). Dit betoverende bouwset is gevuld met details geïnspireerd op de Sleeping Beauty Walkthrough attractie in Disneyland California. Compleet met een mini-pop van Sleeping Beauty zelf, brengt dit kasteel de magie tot leven. Een must-have voor Disney fans!

Waar is LEGO Mini Disney Sleeping Beauty Castle 40720 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
528
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40720
lego insiders punten icoon
260
punten

Stap binnen in de betoverende wereld van Disney met de LEGO® Mini Disney Slaapmuts Kasteel (40720)! Dit magische kasteel is een waar feest voor de ogen en perfect voor zowel jongeren als volwassenen die van Disney houden.

Laat je verrassen door de details van dit prachtige kasteel, geïnspireerd door de iconische Sleeping Beauty Walkthrough attractie in Disneyland California. Met LEGO stenen in traditionele tinten roze, blauw en goud, is dit kasteel een lust voor het oog en een genot om te bouwen.

Wat dit bouwset extra speciaal maakt is de inbegrepen Sleeping Beauty mini-pop. Zij brengt de magie tot leven met haar herkenbare roze jurk en gouden kroon. Het is net alsof je je eigen sprookje creëert in de palm van je hand!

Of je nu een Disney liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging, de LEGO Mini Disney Slaapmuts Kasteel is een must-have voor iedereen die houdt van bouwen en spelen. Met dit bouwset haal je een stukje Disneyland magie in huis en kun je eindeloos genieten van het bouwplezier.

Ga voor een unieke ervaring en bouw je eigen stukje Disney magie met de LEGO Mini Disney Slaapmuts Kasteel (40720). Het perfecte cadeau voor jezelf of voor een Disney fan in je leven. Laat je verwonderen door de charme en het vakmanschap van deze prachtige LEGO set en beleef urenlang speelplezier. Je hoeft alleen je fantasie mee te nemen en het avontuur kan beginnen!

Laatste update: 2024-05-02 15:28:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.