Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Assepoesters betoverde koets 41053

Beleef het sprookje van Assepoester met LEGO set 41053.
Deze set bevat Assepoester in minifiguur formaat, een betoverde gouden koets met draaiende wielen en uitklapbaar trapje, een bloemenpergola en een fontein.
Met accessoires om de koets en omgeving te versieren.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Assepoesters betoverde koets 41053 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
274
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41053
lego insiders punten icoon
0
punten

Beleef het sprookje van Assepoester in het echt met de LEGO set 41053: Assepoesters betoverde koets. Het perfecte cadeau voor jonge en volwassen fans van het sprookjesachtige verhaal. Deze set van LEGO is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is perfect voor urenlang speelplezier. Met deze set heb je alles om het verhaal van Assepoester na te spelen en nieuwe avonturen te bedenken.

De LEGO set 41053: Assepoesters betoverde koets wordt geleverd met Assepoester in minifiguur formaat. Ze rijdt rond in haar betoverde gouden koets, getrokken door een prachtig wit paard. De koets heeft goudkleurige wielen die kunnen draaien, een deur die kan worden geopend en een uitklapbaar trapje. Het dak van de koets kan ook worden verwijderd om een blik binnenin te werpen.

Maar de koets is niet het enige mooie aan deze set. De set bevat ook een bloemenpergola met pompoenperk en een fontein met doorschijnend water-element. De set wordt geleverd met allerlei accessoires, waaronder een uitnodiging voor het bal, een toverstaf, een bezem en prachtige bloemen om de koets en de omgeving te versieren. En vergeet niet het goudkleurige hoofdstel voor het paard, zodat je het paard kunt versieren en een nog mooiere betoverde koets kunt maken.

Met de LEGO set 41053: Assepoesters betoverde koets kun je het verhaal van Assepoester tot leven brengen en alles zelf bedenken. Laat Assepoester naar het bal gaan, of bedenk een nieuw verhaal waarin ze op avontuur gaat met haar betoverde koets en witte paard. Want met LEGO is alles mogelijk.

De set is eenvoudig in elkaar te zetten, zelfs voor jongere kinderen, en is perfect om de fijne motoriek en creativiteit te stimuleren. De set is 10 cm hoog, 19 cm lang en 5 cm breed, waardoor het de perfecte grootte heeft om zowel mee te spelen als op te bergen wanneer het niet in gebruik is.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een jong kind of een volwassene die dol is op sprookjes, dan is de LEGO set 41053: Assepoesters betoverde koets de perfecte keuze. Bestel het vandaag nog en geef jezelf of een dierbare de kans om het sprookje van Assepoester tot leven te brengen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set43210

Vaiana’s ontdekkingsboot

foto van lego set43215

De betoverde boomhut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.