Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Assepoesters romantische kasteel 41055

Het Romantische kasteel van Assepoester is een ideale speelset voor kinderen die van sprookjes houden.
Met hoge torens en een koninklijke troon, biedt dit kasteel vele verrassingen om te ontdekken.
De set wordt geleverd met 2 mini-poppetjes, Lucifer de kat en Bruno de hond, en vele accessoires zoals een geheime liefdesbrief en een betoverd glazen schoentje.
Voeg deze betoverende set toe aan je Legocollectie! Bestel nu.

Waar is LEGO Assepoesters romantische kasteel 41055 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
646
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-01-2014
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41055
lego insiders punten icoon
562
punten

Welkom in het sprookjesachtige koninklijke kasteel van Assepoester! Zij is uitgenodigd voor het grootste bal van het jaar samen met haar knappe prins. Maar er is nog zoveel te ontdekken in het kasteel voordat de betovering verbroken wordt. Ga samen met Assepoester en haar trouwe vrienden, Lucifer de kat en Bruno de hond, op ontdekkingsreis door het magische kasteel.

Het kasteel is voorzien van hoge torens, prachtige vlaggen en zelfs een koninklijke troon. Het heeft een rivier met een brug, waar je romantisch kunt wandelen en kunt genieten van het uitzicht. Op het luxe terras staat een sfeervolle eettafel waar de gasten kunnen genieten van een heerlijk diner. Er is ook een schommel waar Assepoester op kan zitten en genieten van de zon.

Maar dat is niet alles, er zijn nog veel meer verrassingen in het kasteel te vinden. In de slaapkamer van Assepoester kun je haar helpen om zich klaar te maken voor het grote bal en haar prachtig aankleden. Misschien vind je daar wel een geheime liefdesbrief die ze heeft geschreven voor haar prins. Verder zijn er ook bedjes voor de harige vrienden en een schatkist met juwelen die je kunt openen met de sleutel die je kunt vinden in het kasteel!

Laat je fantasie de vrije loop en speel de mooiste verhalen na in het romantische kasteel van Assepoester. Je kunt met de poppetjes van Assepoester en haar prins spelen en ze laten dansen op de betoverende muziek. De lieve dieren Lucifer en Bruno spelen graag met je mee en kunnen zelfs iets te eten krijgen.

Het Romantische kasteel van Assepoester is een ideale speelset voor kinderen die van sprookjes houden. Met deze set kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en de mooiste verhalen bedenken. Het kasteel is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te verzamelen. Deze magische set verdient zeker een plaatsje in jouw Legocollectie!

Mis deze kans niet om de magie van Assepoester te ontdekken en begin jouw avontuur in het romantische kasteel. Deze prachtige set is 30 cm hoog, 25 cm breed en 22 cm diep en wordt geleverd met 2 mini-poppetjes: Assepoester en haar knappe prins, Lucifer de kat en Bruno de hond. Daarnaast zijn er talloze accessoires zoals het betoverde glazen schoentje, een geheime liefdesbrief, een tiara, 5 hartvormige diamanten, een schatkist, een sleutel voor de deur, een borstel en lippenstift! Wacht niet langer en verrijd jouw verzameling met deze betoverende set. Bestel hem nu.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76830

Zyclops achtervolging

foto van lego set43233

Belle's paardenkoets

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.