Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Doornroosje's koninklijke slaapkamer 41060

Stap binnen in de magische wereld van Doornroosje met LEGO set 41060.
Beleef samen met prinses Aurora en haar konijn avonturen in de koninklijke slaapkamer.
Met accessoires zoals een toverstaf en een spinnewiel kun je het verhaal van de film naspelen.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Bestel nu!

Waar is LEGO Doornroosje's koninklijke slaapkamer 41060 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
96
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41060
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap binnen in de magische wereld van Disney en beleef het sprookje van Doornroosje opnieuw met de LEGO set 41060 Doornroosje's Koninklijke Slaapkamer! Deze set is perfect voor jonge en oudere fans van de prachtige prinses Aurora en haar betoverende verhaal.

De set bestaat uit een minipoppetje van prinses Aurora en haar trouwe metgezel, het konijn. Beleef samen met hen hun dagelijkse avonturen in de slaapkamer van het kasteel. De slaapkamer is voorzien van een prachtig venster, een tafel met spiegel, een comfortabel bed met een geheim vak en een spinnewiel waaraan Aurora urenlang kan spinnen.

De set komt ook met een aantal accessoires die het verhaal compleet maken, zoals een flesje parfum, een toverstaf, een tiara, een haarstrik, twee aardbeien en een wortel voor het konijn. Help Aurora om zich klaar te maken voor haar dag en geef haar konijn een lekkere wortel.

Verstop de toverstaf van de goede fee in het geheime vak onder Aurora's bed en gebruik het spinnewiel om een betoverend stukje stof te spinnen. Maar wees voorzichtig! De gevaren van het spinnen liggen op de loer! Aurora kan ontspannen op haar comfortabele prinsessenbed en lekker indommelen.

Deze set biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar biedt ook de mogelijkheid om het verhaal van de film na te spelen of om je eigen avonturen te creëren. Met deze populaire Disney Princess™ set kan je ultieme fantasiescenario's uitvoeren!

Het bed is 7 cm hoog, 4 cm breed en 5 cm diep en het venster is 6 cm hoog, 3 cm breed en 5 cm diep. De set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder.

Bestel vandaag nog de LEGO set 41060 Doornroosje's Koninklijke Slaapkamer en doe mee aan het magische sprookje van Doornroosje!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10997

Kampeeravontuur

foto van lego set853998

Mickey Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.