Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jasmine's exotische paleis 41061

LEGO set 41061 is Jasmine's Exotische Paleis, waar kinderen hun eigen magische avonturen kunnen creëren met prinses Jasmine en haar tijger Rajah.
Deze set bevat een paleis, een vliegend tapijt, een fontein, een palmboom en een marktkraam.
Met accessoires zoals een magische lamp, glinsterende spulletjes en een kippenboutje voor Rajah.
Ideaal voor fantasierijk spel en bouwen.

Waar is LEGO Jasmine's exotische paleis 41061 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
143
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
41061
lego insiders punten icoon
202
punten

Welkom in Agrabah, het betoverende land van prinses Jasmine en haar tijger Rajah! Met de Jasmine's exotische paleis lego set creëer je je eigen magische avonturen in het hart van het koninkrijk. Ontdek de binnenplaats van het paleis en speel met de prinses en Rajah. Wil je ontspannen bij de fontein of een spannende vliegende tapijt tocht maken hoog boven de glooiende duinen?

Breng een bezoekje aan de bruisende markt en kijk hoe de slangenbezweerder zijn kunsten vertoont. Rajah kan zelfs zijn poten zetten op de magische lamp en smakelijke kippenboutjes wensen. En natuurlijk is er ook een schaduwrijke palmboom om lekker bij te dutten. Jij bepaalt hoe het verhaal verloopt!

De lego set bevat een prinses Jasmine minipoppetje en Rajah de tijger, evenals een paleis met een vliegend tapijt, een fontein, een palmboom en een marktkraam. De accessoires zijn onder meer een magische lamp, glinsterende spulletjes, een kruk, een kippenboutje voor Rajah, een slang, een mand en een fluit. Het paleis is 10 cm hoog, 9 cm breed en 4 cm diep; de marktkraam is 6 cm hoog, 3 cm breed en 2 cm diep en het vliegend tapijt is 6 cm hoog, 3 cm breed en 1 cm hoog.

Je kunt het verhaal van de beroemde Disney Princess film navertellen of je eigen avonturen creëren met deze geliefde personages. Jasmine's exotische paleis is het ideale speelgoed voor jongeren en volwassenen die willen bouwen, spelen en fantaseren.

Ontdek samen met Jasmine en Rajah de geheimen van Agrabah en keer terug naar de sprookjesachtige wereld van deze Disney Princess set. Bouw het paleis en beleef talloze spannende avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10773

Minnie Mouse ijssalon

foto van lego set43185

Boun's boot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.