Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ariel's onderwaterpaleis 41063

Duik in de onderwaterwereld van Ariël met LEGO set 41063.
Beleef een magisch avontuur vol muziek en vriendschap in Ariël's onderwaterpaleis.
De set bevat minipoppetjes, een paleis, kleedruimte, geheime grot en accessoires voor urenlang speelplezier.
Bouw het paleis en creëer je eigen magische onderwateravonturen.
Dit LEGO set is perfect voor fans van Ariël en LEGO bouwspeelgoed.
Het paleis is 23 cm hoog, 25 cm breed en 12 cm diep.
Aarzel niet en duik in de onderwaterwereld van Ariël en haar vrienden!

Waar is LEGO Ariel's onderwaterpaleis 41063 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 54.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
379
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41063
lego insiders punten icoon
487
punten

Stap in de onderwaterwereld van Ariël, Alana en hun vrienden Sebastiaan en Botje met deze magische LEGO set; 41063 Ariel's onderwaterpaleis! Met deze set beleef je een onvergetelijk avontuur vol muziek, vriendschap en zoetigheden.

Help Ariël en Alana zich klaarmaken voor hun grote concert in hun kleedruimte, uitgerust met een tafel en comfortabele sofa. Daarna, laat de show beginnen! Speel op de piano, maracas en microfoon met de gehele bende. Bewonder Ariël's indrukwekkende collectie aan items uit de mensenwereld in haar geheime grot. En als je klaar bent, spring dan in de golven met Botje en de vriendelijke dolfijn.

Maar wat gebeurt er als de nacht valt en de show voorbij is? Ariël's onderwaterpaleis biedt ook nog eens plek aan een schelpvormig bed waarin ze comfortabel kan slapen. Schuif Ariël door het valluik en via de glijbaan in haar bed, en laat haar dromen over nieuwe avonturen!

De set bevat minipoppetjes van zowel Ariël als Alana, inclusief Sebastiaan de krab, Botje de vis en een dolfijn. Voorzien van een paleis met een geheime grot, kleedruimte, valluik en glijbaan, oesterschelp die open en dicht kan en een gouden schelpvormig bed, biedt deze set alle tools om jouw eigen magische onderwateravonturen te creëren.

Met accessoires zoals een microfoon, piano, drietand, kaart, vergrootglas, lippenstift, haarborstel, cake, lolly, glazen, koraal, zeegras, schelpen en decoratieve stickers, is de set helemaal compleet voor urenlang speelplezier. Geef Ariël, Alana en Sebastiaan de krab een geweldige show met prachtige kostuums en laat de visvriendjes meegenieten van de muziek.

Of je nu een fan bent van de Disney prinses Ariël of van LEGO bouwspeelgoed, met deze set zul je je nooit vervelen. Ariël's onderzeese paleis is 23 cm hoog, 25 cm breed en 12 cm diep, terwijl de geheime grot 5 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep is.

Aarzel niet en duik in de onderwaterwereld van Ariël en haar vrienden! Bouw eerst het paleis en geniet dan van urenlang speelplezier met de mini-poppetjes en accessoires. Beleef eindeloze uren van magische avonturen en maak herinneringen voor het leven met deze ongelofelijke LEGO set.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 54.95 (25-05-2023) € 54.95 (25-05-2023) € 54.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10767

Graaf Kaboems stuntshow

foto van lego set40361

Olafs reisslee

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.