Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Slee-avontuur met Anna & Kristoff 41066

Ontdek de ijzige wereld van Disney's Frozen met LEGO set 41066.
Met Kristoff's slee en de winkel van Wandering Oaken beleef je de avonturen van Anna en Kristoff na.
Deze set bevat accessoires en minipoppetjes en biedt uren speelplezier voor zowel kinderen als volwassenen.
Koop nu en creëer je eigen onvergetelijke avonturen in het winterse landschap.

Waar is LEGO Slee-avontuur met Anna & Kristoff 41066 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
174
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41066
lego insiders punten icoon
195
punten

Maak je klaar om de ijzige wereld van Disney's Frozen te ontdekken met de legendarische slee van Kristoff en zijn trouwe rendier Sven. Verken het winterse landschap en koop je winterse benodigdheden bij Wandering Oaken's Trading Post. Beleef de avonturen van Anna en Kristoff na uit de film, of creëer je eigen verhalen met deze fantastische LEGO-speelset!

De set bevat niet alleen Anna en Kristoff minipoppetjes, maar ook Sven het rendier. Met Kristoff's ijzige slee beleef je avonturen die je nooit zult vergeten en met de winkel van Wandering Oaken kun je al je benodigdheden inslaan voor een lange winter.

Ontdek Wandering Oaken's Trading Post winkel met zijn raam en deur die open kunnen. Binnenin vind je alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond bij de open haard. Er is zelfs een schuurgevel met hooiruif voor Sven en hooistoelen die veranderd kunnen worden in bedden voor Anna en Kristoff.

Bedien de slee zelf en reis met Anna en Kristoff door het bevroren land om de zomer terug te brengen in Arendelle. Verzamel accessoires zoals de banjo, ski's, geld, worteltjes, rugzak, parfumflesje, ijsblok, ijspriem en 2 bekers om nog meer plezier te beleven en de avonturen in te vullen.

Met deze slee-avontuur speelset van LEGO, krijg je de kans om je eigen verhalen te creëren in de ijzige wereld van Disney's Frozen. De set is niet alleen vermakelijk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die herinneringen hebben aan de film. De slee is 7 cm hoog, 17 cm lang en 6 cm breed. Wandering Oaken's Trading Post-winkel is 10 cm hoog, 10 cm breed en 5 cm lang en de schuurgevel is 6 cm hoog, 10 cm breed en 4 cm diep.

Koop nu deze geweldige slee-avontuur speelset van LEGO en stap in de wereld van Disney's Frozen. Met deze set heb je uren speelplezier en creëer je je eigen avonturen in het winterse landschap. Bestel nu en beleef jouw eigen onvergetelijke avonturen samen met Anna, Kristoff en Sven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (25-05-2023) € 26.95 (25-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41150

Vaiana's oceaanreis

foto van lego set10897

Mijn eerste Minnie creatie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.