Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Belle's betoverde kasteel 41067

Beleef het betoverende sprookje van Belle en het Beest met LEGO set 41067 Belle's betoverde kasteel.
Dit gedetailleerde kasteel bevat klassieke scènes uit de Disney-klassieker en biedt urenlang speelplezier.
Met twee verdiepingen en diverse kamers, inclusief accessoires en personages, kunnen kinderen alle scènes uit de film naspelen en hun eigen avonturen bedenken.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel nu voor snelle en veilige levering.

Waar is LEGO Belle's betoverde kasteel 41067 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
374
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41067
lego insiders punten icoon
325
punten

Beleef het betoverende sprookje van Belle en het Beest nu zelf met LEGO set 41067 Belle's betoverde kasteel! Dit prachtige model bevat alle klassieke scènes uit de geliefde Disney-klassieker en zorgt voor urenlang speelplezier. Het gedetailleerde kasteel is voorzien van een balkon, een betoverde roos en een magische spiegel, waarmee je de wereld van Belle en het Beest op jouw eigen manier kunt ontdekken.

Het kasteel bevat twee verdiepingen met diverse kamers, zoals een danszaal, keuken, eetzaal, slaapkamer en balkonkamer. Op de eerste verdieping vind je de balzaal met een draaiende dansvloer en kroonluchter, een bibliotheek, en een omkeerbaar portret van de knappe prins. Ook de keuken is aanwezig, compleet met serveerwagentje voor Mevrouw Tuit en Barstje. Op de tweede verdieping vind je de slaapkamer met bed en lamp, en de betoverde roos in de balkonkamer.

Natuurlijk ontbreken Belle en het Beest zelf niet in deze set. Het Beest kan veranderen in een prin s en Belle is ook van de partij. Naast de hoofdpersonages zijn ook Lumière, Pendule, Mevrouw Tuit, Barstje, Babette, Kleerkast en Kachel aanwezig. De accessoires zijn ook niet mis: een boek, toverspiegel, taartjes, drinkbeker, koekenpan en een pruik voor de knappe prins maken deze set compleet.

Met de 'dans'-functies in de eetzaal en de danszaal speel je alle klassieke scènes uit de film na en bedenk je nieuwe avonturen voor Belle en het Beest. Het kasteel is ongeveer 23 cm hoog, 17 cm breed en 9 cm diep, en kan gemakkelijk worden opgeborgen of meegenomen. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zorgt voor urenlang speelplezier voor jong en oud.

Bestel nu LEGO set 41067 Belle's betoverde kasteel en beleef het sprookje van Belle en het Beest als nooit tevoren! Wij zorgen voor een snelle en veilige levering, zodat jouw eigen betoverende kasteel binnen de kortste keren klaarstaat om te worden verkend.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (25-05-2023) € 49.95 (25-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41141

Pumpkins koninklijke koets

foto van lego set43219

Disney Princess creatieve kastelen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.