Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het kasteelfeest in Arendelle 41068

Met LEGO set 41068 beleef je het betoverende Arendelle kasteel uit Disney's Frozen.
Bouw en speel met Elsa, Anna en Olaf, ontdek de ijszaal, slaapkamer en glijbaan en herbeleef de prachtige scènes uit de film.
Deze set is een geweldig cadeau voor elke Frozen fan en biedt urenlang speelplezier.
Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop gaan!

Waar is LEGO Het kasteelfeest in Arendelle 41068 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 54.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
477
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
41068
lego insiders punten icoon
525
punten

Betreed de wonderlijke wereld van Disney's Frozen en ontdek het Arendelle kasteel! Met deze prachtige LEGO set ervaar je urenlang bouw- en speelplezier met Elsa, Anna en Olaf. Het Arendelle kasteel zit vol betoverende details, zoals een ijszaal, Anna's slaapkamer en zelfs een glijbaan op het dak! Laat je fantasie de vrije loop en herbeleef de prachtige scènes uit Disney's Frozen en Frozen Fever of bedenk je eigen avonturen.

Deze set bevat Elsa en Anna minipoppetjes met kleding uit Frozen Fever, alsook Olaf de sneeuwman en drie schattige mini sneeuwpoppen. Het Arendelle kasteel bevat een woonkamer met haard, zitbank en een staande klok; Anna's slaapkamer met kaptafel en haard en Elsa's ijszaal met een slot op de deur en een glijbaan op het dak. Maak je klaar voor het binnenplaats-verjaardagsfeest uit Frozen Fever en geniet van de twee-lagen verjaardagstaart, de tafel met twee stoelen en de twee ballonpilaren!

Help Elsa om een superfeest te organiseren voor Anna en ga op ontdekking in het Arendelle kasteel. Herbeleef de beroemde scènes uit Disney's Frozen en Frozen Fever of bedenk nieuwe avonturen met je favoriete Frozen figuren. Geniet van de accessoires, inclusief cupcakes, glazen, schaatsen, cadeautjes, een beker en een uitnodiging.

Deze set biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar het is ook een geweldig cadeau voor elke Frozen fan. Het Arendelle kasteel is 27cm hoog, 22cm breed en 13cm diep, en zit vol inspiratie voor je eigen avonturen. Verzamel al je vrienden en creëer een onvergetelijke speelervaring in de wereld van Frozen.

Bestel de LEGO set 41068 Het kasteelfeest in Arendelle nu en beleef samen met Elsa, Anna en Olaf een geweldige tijd. Deze set is geschikt voor jongeren en volwassenen en biedt urenlang bouw- en speelplezier. Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop gaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 54.95 (25-05-2023) € 54.95 (25-05-2023) € 54.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10780

Mickey and Friends Kasteelverdedigers

foto van lego set41067

Belle's betoverde kasteel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.