Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Een dag bij het zwembad met Treasure 41069

Ontdek de magische wereld van Whisker Haven met LEGO set 41069.
Verzorg en speel met de schattige huisdieren uit het paleis van jouw favoriete prinsessen in Treasure's zwembad.
Bouw het zwembad met duikplank en glijbaan en geniet van ijsjes en accessoires.
Combineer deze set met andere Palace Pets sets voor nog meer speelmogelijkheden.
Geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.
Bestel nu en ervaar de verwondering van Disney World bij jou thuis!

Waar is LEGO Een dag bij het zwembad met Treasure 41069 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 7.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
70
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2016
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41069
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij ook zo'n fan van de Disney Princess wereld? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Met de Palace Pets™ sets uit de serie LEGO® l Disney Whisker Haven Tales kan jij nu zelf de lieve huisdieren uit het paleis van jouw favoriete prinsessen verzorgen en met hen spelen in het magische land van Whisker Haven. In deze wereld kunnen huisdieren namelijk met elkaar spelen en heb jij de leiding over deze speelplaats. Een van de leukste plekjes in Whisker Haven is Treasure's zwembad, waar jouw huisdieren heerlijk kunnen spelen en een lekker ijsje kunnen eten.

Treasure is het jonge katje van de bekende prinses Ariel. Dit schattige huisdier heeft nu jouw hulp nodig om zichzelf te vermaken in het zwembad! Het zwembad wordt geleverd met een duikplank die je eenvoudig kan veranderen in een glijbaan. Vergeet ook niet langs de ijsjesbar te gaan om de mix van ijssmaken en hoorntjes te proeven. Er zijn verschillende accessoires zoals ijsjes, wafels, beker, zonnebril, bloemen, parfumflesjes met glitter en een mand om het spelen helemaal compleet te maken.

Het zwembad kan je zelf bouwen en heeft een afmeting van 7 cm hoog, 10 cm breed en 5 cm lang. Zorg dat de huisdieren zich goed voelen en geef ze elke dag een andere smaak van ijs! En er is nog meer goed nieuws, want de ijsbar kan je ook combineren met de Palace Pets koninklijk kasteel-set (productnr. 41142) voor nog meer speelmogelijkheden.

Met deze LEGO® set kan jij jouw fantasie de vrije loop laten. Met deze set stimuleer je jouw creativiteit en ontwikkel je jouw bouw- en speelvaardigheden. Trek er op uit en beleef geweldige avonturen in Whisker Haven en de wereld van Disney Princess. Ben jij klaar voor dit avontuur? Bestel de set dan snel en verzamel alle delen van de Palace Pets™ serie!

Met deze set beleef je uren van plezier terwijl je lekker bouwt en speelt met jouw favoriete huisdieren en prinsessen. Ideaal om cadeau te geven aan jouw vrienden en familie. Nu kan je samen met hen genieten van dit magische spel en beleven jullie de avonturen uit de Disney wereld. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar en ook volwassenen vinden het geweldig! Koop nu de Palace Pets™ set en ervaar de verwondering van Disney World bij jou thuis!

Als je dol bent op alle avonturen in Whisker Haven en op zoek bent naar nog meer bouwplezier en spannende verhalen, bekijk dan zeker onze website voor alle andere Palace Pets™ sets en producten. Verzamel ze allemaal en creëer je eigen magische wereld. Bestel nu de LEGO® l Disney Whisker Haven Tales Palace Pets™ Treasure's zwembad en ervaar zelf het plezier en de voldoening die deze set biedt. LEGO® en Disney fans kunnen zich opmaken voor een onvergetelijke reis!

Koop nu de Palace Pets™ set en ervaar de verwondering van Disney World bij jou thuis! Met deze set beleef jij uren van plezier en ontwikkel je tegelijkertijd je creativiteit en bouwvaardigheden. Bestel nu en ontdek zelf de magie van Whisker Haven en de wereld van Disney Princess.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.95 (25-05-2023) € 4.95 (25-05-2023) € 4.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43188

Aurora‘s boshut

foto van lego set43221

100 jaar Disney animatiefiguren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.