Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Petite's koninklijke stal 41144

Ontdek de magische wereld van Disney's Belle en haar pony Petite met LEGO set 41144.
Beleef avonturen in de koninklijke stal, reis naar het kasteel en vier overwinningen met een theevisite.
Verzorg Petite's vacht en houd haar in perfecte conditie.
Deze set biedt eindeloze speelmogelijkheden voor kinderen van 5-12 jaar.
Bestel nu en ga op avontuur!

Waar is LEGO Petite's koninklijke stal 41144 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
75
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41144
lego insiders punten icoon
90
punten

Welkom in de magische wereld van Disney's Belle en haar geliefde pony, Petite! Verken de koninklijke stal en ontdek alle avonturen die Petite en haar beste vriendin voor jou in petto hebben. Reis mee naar het kasteel van Belle en laat Petite zichzelf van haar beste kant zien!

Deze fantastische set bevat alles wat jij nodig hebt om jouw eigen Petite-avontuur te beleven. Met het speciale podium kan jij Petite een verdiende springprijs uitreiken voor al haar harde werk en training. Maar het is niet alleen trainen wat de klok slaat; na al dat harde werken is het tijd om te ontspannen met een kopje thee en een goed boek.

Maar Petite's avontuur stopt daar niet. Ze is namelijk uitgenodigd voor een theevisite om haar overwinning te vieren! En wie kan nou beter Petite's prachtige vacht verzorgen dan jij? Gebruik de speciale dierenshampoo om Petite er piekfijn uit te laten zien en maak haar klaar om te stralen op het feest.

Deze set bevat naast Petite ook alle accessoires die jij nodig hebt om haar in stijl te laten schitteren. Van een gouden trofee tot aan uitnodigingen en zelfs een tiara; Petite is klaar om te schitteren op het feest. En dankzij de schoonheidstoren en leestoren kan jij Petite altijd in perfecte conditie houden.

Met een passende bouw- en speelervaring voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar is deze set perfect voor zowel jonge als oudere avonturiers. De set biedt de mogelijkheid om te combineren met de 'Paleisdieren kasteel'-set (productnr. 41142) en Berry's Keuken (productnr. 41143) zodat je nog meer speelmogelijkheden hebt.

Laat Belle's pony, Petite, stralen en ga samen op avontuur in de magische wereld van Disney. Beleef eindeloze avonturen en ontdek alle geheimen van de koninklijke stal. Ben jij klaar om samen met Petite de wereld te ontdekken? Bestel dan nu deze set en ga op avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 9.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43174

Mulans verhalenboekavonturen

foto van lego set10771

Kermis achtbaan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.