Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vaiana's eilandavontuur 41149

Ontdek de prachtige wereld van Disney's Vaiana met LEGO set 41149 Vaiana's eilandavontuur.
Speel je favoriete scènes na en ga op zoek naar het hart van Te Fiti.
De set bevat het huis van Vaiana, een grot met waterval en accessoires.
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
Combineer met set 41150 voor nog meer avonturen.
Bestel nu en maak onvergetelijke herinneringen in de wereld van Disney's Vaiana!

Waar is LEGO Vaiana's eilandavontuur 41149 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
205
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
41149
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom in de prachtige wereld van Disney's Vaiana! Ontdek deze wereld nu met de set Vaiana's eilandavontuur. Speel je favoriete scènes na uit de film en ontdek de legendes van de voorouders van Vaiana. Ga op zoek naar het hart van Te Fiti en speel op de trommels in de grot. Je kunt zelfs je eigen avonturen bedenken samen met Pua het varkentje. Deze set is inclusief Vaiana minipoppetje plus een figuurtje van Pua het varken.

De set Vaiana's eilandavontuur bestaat uit een huis met een vuurplaats om op te koken en een grot met een waterval. Vaiana's huis is ingericht met een bed, tafel, mand voor vis en een kaart van Te Fiti. De vuurplaats heeft een draaispit om vis te roosteren. Ontdek de geheimen van de grot met de speciale trommels, palmboom en een waterval met geheime 'onthul'-functie. Verbaas jezelf met de accessoire-elementen banaan, kokosnoot-schaal, ananas, twee vissen, schelp, roeispaan en het hart van Te Fiti. Geniet samen met Vaiana van een stukje tropisch fruit en een vers gebakken vis van het spit en kom meer te weten over haar voorouders. Bezoek de waterval en gebruik de geheime 'onthul'-functie om het hart van Te Fiti te vinden. Speel op de trommels in de grot en ontdek of Vaiana een lange reis moet maken om de harmonie te herstellen in Te Fiti.

Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 5-12 jaar. Combineer de set met Vaiana's oceaanreis (productnr. 41150) voor nog meer exotische avonturen.

Vaiana's huis is ca. 14 cm hoog, 24 cm breed en 8 cm diep. Het grotgedeelte met waterval is ca. 9 cm hoog, 11 cm breed en 5 cm diep. Maak je klaar voor urenlang speelplezier in de prachtige wereld van Vaiana!

Bestel nu de set Vaiana's eilandavontuur en ontdek zelf de avonturen van Vaiana en haar vrienden. De set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van Disney en LEGO. Wees er snel bij en maak onvergetelijke herinneringen in de wereld van Disney's Vaiana!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43199

Binnenplaats van Elsa's kasteel

foto van lego set41152

Sprookjeskasteel van Doornroosje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.