Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sprookjeskasteel van Doornroosje 41152

Ontdek het magische LEGO® l Disney Sprookjeskasteel van Doornroosje met prachtige slaapkamer, kaptafel en spinnewiel.
Help Aurora haar verjaardag vieren en weersta Maleficent om het koninkrijk te redden.
Met modulair ontwerp en accessoires.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.

Waar is LEGO Sprookjeskasteel van Doornroosje 41152 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
322
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
41152
lego insiders punten icoon
337
punten

Ontdek het magische LEGO® l Disney Sprookjeskasteel van Doornroosje en beleef spannende avonturen met Aurora en Maleficent! Met deze eenvoudig te bouwen set kan je al je favoriete momenten uit Disney's Doornroosje naspelen. Stap in de betoverende wereld van prinsessen, toverfeeën en boze heksen en creëer je eigen sprookjesverhaal.

De set bevat een prachtige slaapkamer met een bed, een kaptafel en een spinnewiel. Aurora kan zich klaarmaken voor haar verjaardag en zich mooi maken aan de kaptafel. Maar pas op voor Maleficent, want ze is vastberaden om Aurora's verjaardagsfeest te verstoren! Gelukkig heeft de goede fee een magische toverstaf en is er een speciale verjaardagstaart om Aurora's dag te redden.

Met Maleficents schuilplaats voeg je extra drama en spanning toe aan het rollenspel. Help Aurora en haar vrienden om Maleficents gemene plannen te dwarsbomen en het koninkrijk te redden. Met het modulaire ontwerp van deze leuke speelgoedbouwset kan je eenvoudig onderdelen van het model verplaatsen en kamers uit het kasteel in ander compatibel LEGO l Disney bouwspeelgoed gebruiken om de creatie van je dromen te bouwen. Verplaats kamers en de schuilplaats van Maleficent en deel ze opnieuw in om elke keer in een ander kasteel te spelen... of combineer en wissel onderdelen van dit model uit met onderdelen uit compatibele LEGO® l Disney bouwsets om je eigen droomcreaties te maken.

Inclusief 2 minipoppetjes van Aurora en Maleficent en LEGO figuren van Mooiweertje en een konijntje. De set bestaat uit een modulair sprookjeskasteel met een balkon, een kaptafel en een bed met een verborgen sprookjesboektegel, plus de schuilplaats van Maleficent met een troon. De accessoires omvatten onder andere een toverstaf, kroon, spinnewiel, haarstrik, bloemen, taart, mengkom, schaar, borstel, parfumflesje, mand, wortel, kersen en de staf van Maleficent.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef alle avonturen uit de betoverende wereld van Disney's Doornroosje! Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. Het Sprookjeskasteel van Doornroosje is ca. 29 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep. Maleficents schuilplaats is ca. 11 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep.

Bestel nu deze geweldige LEGO® l Disney Sprookjeskasteel van Doornroosje en word de held van je eigen sprookje! Verzamel ook andere LEGO Disney sets en bouw je eigen magische sprookjeswereld! Bij ToyBricks vindt je altijd de nieuwste LEGO sets en de scherpste aanbiedingen. Bestel vandaag nog en ontdek de magie van LEGO® Disney

Laatste update: 2023-12-29 09:42:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43191

Ariels feestboot

foto van lego set854196

Goofy sleutelhanger

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.