Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ariel's koninklijke feestboot 41153

Maak plezier op zee met LEGO set 41153: de koninklijke feestboot van Ariel! Dans onder het prieel op de draaiende dansvloer en bedien de zeesterdraaitafel als een echte DJ.
Ontdek een geheime schat en lanceer vuurwerkstenen.
Deze kleurrijke set kan worden aangepast en gecombineerd met ander LEGO Disney bouwspeelgoed.
Inclusief Ariel, prins Eric, Sebastiaan de krab en Max de hond.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier op zee!

Waar is LEGO Ariel's koninklijke feestboot 41153 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
380
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41153
lego insiders punten icoon
412
punten

Welkom aan boord van de koninklijke feestboot van Ariel! Bij deze kleurrijke set draait alles om feesten en plezier maken op zee. Dans urenlang onder het prieel op de draaiende dansvloer en wees een echte dj achter de zeesterdraaitafel van Sebastiaan de krab. Ontdek een geheime schat en steek gekleurde vuurwerkstenen af. Bouw deze leuke LEGO® speelgoedbouwset met gemak dankzij het modulaire ontwerp en verplaats eenvoudig onderdelen van het model of voeg het prieel toe aan ander compatibel LEGO l Disney bouwspeelgoed om de creatie van je dromen te bouwen.

Met Ariël in haar prachtige witte trouwjurk en bijpassende cape van witte stof en prins Eric aan haar zijde, is dit de perfecte set om de bruiloftscène uit De kleine zeemeermin na te spelen op een prachtige boot vol details en geheime plekjes. Voordat het feest begint, kan Ariël zich voorbereiden op nieuwe avonturen bij de kaptafel. Help haar om haar prachtige lokken te borstelen en haar kroon op te zetten.

Naast Ariël en prins Eric, zijn er nog twee LEGO® figuren - Sebastiaan de krab en Max de hond - inbegrepen. De boot beschikt over een prieel met draaiende dansvloer, scheepsroer, kaptafel en vuurwerklanceerder, plus een steiger en het eiland van Sebastiaan met een draaitafel met zeesterren. Daarnaast zijn er ook accessoires inbegrepen zoals taart, glazen, schatkist, juweel, telescoop, Ursula's contract-tegel, drietand, haarstrik, bot, vuurwerkelementen en een parfumflesje.

Pas deze geweldige speelgoedbouwset aan door eenvoudig onderdelen te verplaatsen en te verwisselen, zoals de kaptafel, de taarttafel en de drankentafel. Verplaats het prieel en de steiger om de boot aan te passen of combineer en verwissel onderdelen van dit model met onderdelen uit compatibel LEGO® l Disney bouwspeelgoed om je eigen droomcreaties te maken. Deze set is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en de boot is ca. 16 cm hoog, 23 cm lang en 11 cm breed. Het eiland van Sebastiaan is ca. 4 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep.

Voel je als een echte Disney-prinses of prins aan boord van deze feestboot en beleef spannende avonturen op zee met Ariël, Eric, Sebastiaan en Max. Geschikt voor jong en oud, deze set is de perfecte aanvulling op je LEGO® verzameling en een geweldig cadeau voor fans van De kleine zeemeermin. Bestel vandaag nog en geniet van eindeloos bouw- en speelplezier op zee!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43211

Kasteel van Aurora

foto van lego set41145

Ariël en de toverspreuk

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.