Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Assepoesters droomkasteel 41154

Beleef de betoverende avonturen van Assepoester met LEGO set 41154.
Dit populaire bouwspeelgoed bevat Assepoester, haar droomprins, een veulen en twee muizen.
Met het drieverdiepingen tellende kasteel, inclusief eetzaal, slaapkamer, keuken en balkon, zijn er eindeloos veel mogelijkheden om te spelen.
De set kan ook worden aangepast en gecombineerd met andere LEGO Disney sets.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.

Waar is LEGO Assepoesters droomkasteel 41154 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 69.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
585
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41154
lego insiders punten icoon
637
punten

Haal de magie van Disney's Assepoester in huis met LEGO® l Disney Assepoesters droomkasteel! Deze betoverende set is de perfecte manier om de avonturen van Assepoester na te spelen, of om zelf nieuwe sprookjesachtige verhalen te bedenken. Met zijn imposante eetkamer, gezellige slaapkamer, kleedruimte, keuken, open haard en balkon is er in dit populaire bouwspeelgoed voor kinderen heel wat te ontdekken en te verkennen. Maar dat is nog niet alles: ga creatief aan de slag met deze modulaire set en verplaats onderdelen van het model, of gebruik kamers uit het kasteel in ander compatibel LEGO® l Disney constructiespeelgoed om je eigen droomcreatie te bouwen!

De set bevat twee minipoppetjes van Assepoester en haar droomprins, plus een LEGO veulenfiguur en twee LEGO muisfiguren om de fantasie van kinderen helemaal op hol te laten slaan. Het kasteel bestaat uit drie verdiepingen, een pompoenveldje, een hindernis en een wagen die door het veulen kan worden voortgetrokken. Met de eetzaal met tafels en stoelen, de geheimen verstopplek in het bed, de draaiende open haard met verborgen ruimte, het balkon met draaiende dansvloer, de keuken, de kleedruimte met kaptafel en het loungegedeelte met chaise longue zit de set boordevol leuke details. En de bijhorende accessoires maken het plaatje helemaal compleet: een tegel met afbeelding van een glazen muiltje, een boek dat open kan, een uitnodiging, parfumflesjes, een juweel, een haarborstel, haarstrikjes, croissants, koekjes, kaas, pompoenen, een waterfles, een pan, een pot en glazen.

Maar het beste moet nog komen, want deze set kan helemaal worden aangepast naar eigen wens! Verplaats onderdelen, verwijder stukken of voeg juist nieuwe elementen toe, zoals de troon, het fornuis, de kaptafel en het bankje. Je kan zelfs kamers van het kasteel opnieuw indelen en combineren met andere compatibele LEGO® l Disney bouwspeelgoed om je eigen droomcreatie te maken. Of speel gewoon beroemde scènes uit Disney's Assepoester na met de geliefde personages of bedenk zelf nieuwe verhalen.

Met Assepoesters droomkasteel beleven kinderen de ultieme Disney-ervaring. Dans met Assepoester en haar droomprins op de draaiende dansvloer, en doe daarna de afwas in de keuken. Verzorg het schattige veulen en bevestig hem aan de kar om de kar voort te trekken! Deze magische set is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en is ca. 34 cm hoog, 25 cm breed en 12 cm diep. De kar (zonder paard) is ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed.

Haal het sprookjesachtige Assepoesters droomkasteel in huis en beleef oneindig veel avonturen met deze betoverende LEGO® l Disney set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.95 (25-05-2023) € 69.95 (25-05-2023) € 69.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43201

Isabela's magische poort

foto van lego set41151

Mulan's trainingsdag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.