Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rapunzel's slaapkamer 41156

Maak je eigen betoverende Disney's Tangled: The Series momenten na met LEGO set 41156 Rapunzel's slaapkamer.
Deze speelse set bevat onder andere een bed met geheim vak, een boekenkast en een telescoop.
Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om de set aan te passen en te combineren met andere Disney Princess sets.
Ontdek geheime uitgangen en verstop Pascal de kameleon.
Met accessoires zoals een dagboek en verf wordt het spelen nog leuker.
Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Rapunzel's slaapkamer 41156 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
156
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
41156
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de betoverende wereld van Disney's Tangled: The Series! Met LEGO® l Disney 41156 Rapunzel's slaapkamer kun je nu al je favoriete momenten uit de serie naspelen. In deze set vind je een ontsnappingsroute, een bed met een geheim vak, een boekenkast, een schildersezel en een telescoop. Maar dat is nog niet alles! Deze speelse set heeft een modulair ontwerp, wat betekent dat je eenvoudig onderdelen kunt verplaatsen en combineren met andere compatibele LEGO l Disney Princess™ speelgoedsets om de creatie van je dromen te bouwen.

Binnen in de slaapkamer vind je Rapunzel, die klaar is om haar nieuwsgierigheid te bevredigen. Maar pas op, want in deze kamer zijn er geheime uitgangen en verborgen vakken waar je Pascal de kameleon kunt verbergen. Net als in de serie kan Rapunzel nu de wereld verkennen vanuit haar slaapkamerraam door middel van de telescoop. Maar misschien wil ze ook een portret schilderen van haar trouwe vriend Pascal, met de schildersezel die in de slaapkamer staat. Of misschien wil ze gewoon wat quality time doorbrengen met een goed boek uit de boekenkast.

De set bevat ook nog eens allerlei accessoires om het spelen nog leuker te maken, zoals een dagboek, een portrettegel van Pascal, verf, een haarborstel, een schaar en een koekenpan. En dat allemaal in een compacte set van slechts 11 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep. De perfecte afmetingen voor jongeren en volwassenen om hun fantasie de vrije loop te laten.

De LEGO® l Disney 41156 Rapunzel's slaapkamer is een eenvoudig te bouwen set die perfect is voor elk kind dat creatief aan de slag wil gaan. Met een minipoppetje van Rapunzel en een LEGO figuur van Pascal de kameleon ben je klaar om avonturen te beleven in de magische wereld van Disney's Tangled: The Series. Pas de set eenvoudig aan door verschillende elementen anders neer te zetten en combineer deze set met andere compatibele LEGO® l Disney constructiespeelgoed om je eigen droomcreaties te bouwen.

Kortom, deze LEGO set is de ultieme toevoeging aan jouw collectie. Combineer de set met 41157 Rapunzel's caravan voor nog meer Disney's Tangled: The Series speelplezier en laat je fantasie de vrije loop. Bestel nu jouw Lego set 41156 Rapunzel's slaapkamer en beleef de magie van Disney's Tangled: The Series!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (24-05-2023) € 15.95 (24-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76830

Zyclops achtervolging

foto van lego set40361

Olafs reisslee

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.