Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rapunzel's caravan 41157

De LEGO Disney Princess set 41157 Rapunzel's caravan is gebaseerd op de spannende reis van Rapunzel en Cassandra in Tangled: The Series.
De set bevat onder andere een uitschuifbaar bed, een kooktoestel, een schatkist en een voorraad.
De caravan heeft modulaire gedeelten die verwisseld kunnen worden en wordt geleverd met minipoppetjes van Rapunzel, Cassandra en het paard Maximus.
Er zijn ook diverse accessoires inbegrepen, zoals een dagboek en een lantaarn.
Deze speelgoedset is perfect voor fans van Tangled: The Series en biedt urenlang creatief speelplezier.
Koop vandaag nog LEGO Disney Princess 41157 Rapunzel's caravan!

Waar is LEGO Rapunzel's caravan 41157 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
323
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41157
lego insiders punten icoon
337
punten

Welkom bij LEGO® Disney Princess 41157 Rapunzel's caravan! Deze magische speelgoedbouwset is gebaseerd op de spannende reis van Rapunzel en Cassandra in Tangled: The Series. De set bevat allerlei prachtige details, waaronder een uitschuifbaar bed, een kooktoestel, een schatkist, een bootschietdoel en een voorraad voor onderweg. Til het dak op of open de zijwand van de caravan om eenvoudig binnenin te kunnen spelen. Je kunt ook modulaire gedeelten van de caravan verwisselen en verplaatsen, zodat je de ruimte precies kunt aanpassen zoals jij dat wilt!

In deze set vind je twee geweldige minipoppetjes van Rapunzel en Cassandra, en een LEGO figuur van Maximus het paard. De caravan heeft een slaapruimte op de vloer en een extra uitschuifbaar bed bovenin. Er is ook een kraam met etenswaren, een doelwit voor het boogschieten, een vak met ruimte voor een schatkist, een harnas en ruimte voor 2 minipoppetjes om voorop te zitten. Inclusief een functie om magische stenen tevoorschijn te toveren!

Met deze set krijg je ook accessoires zoals een dagboek, een lantaarn, Cassandra's zwaard, Rapunzel's pijl en boog, een haarborstel, een kroon, een juweel, een fles, een koekenpan, een portrettegel van de ouders van Rapunzel, brood, een wortel, een appel en een emmer. Je kunt dit LEGO® Disney Princess™ speelgoed ook gemakkelijk aanpassen door elementen zoals het kooktoestel, de kraam met etenswaren en het doelwit voor boogschieten te verplaatsen. Combineer deze set met 41156 Rapunzel's slaapkamer voor nog meer Disney's Tangled: The Series speelplezier.

Deze magische Rapunzel's caravan (zonder het paard) is ongeveer 15 cm hoog, 14 cm lang en 9 cm breed. Het bosgedeelte is ongeveer 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep. Met deze set kunnen kinderen en volwassenen urenlang creatief spelen en verhalen bedenken die zijn geïnspireerd op hun favoriete Disney Princess. Deze set is perfect voor fans van Tangled: The Series en voor iedereen die van magie en avontuur houdt. Koop vandaag nog LEGO® Disney Princess 41157 Rapunzel's caravan en ga mee op avontuur met Rapunzel en Cassandra in Tangled: The Series!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10778

Mickey, Minnie en Goofy Kermisplezier

foto van lego set43179

Mickey Mouse & Minnie Mouse personages om zelf te bouwen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.