Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Assepoesters koetstocht 41159

Beleef de magie van Disney's Assepoester opnieuw met LEGO® set 41159.
Bouw de koets met de meegeleverde gids en speel de avonturen van Assepoester na.
Inclusief paardenkoets, drie dierenfiguren en accessoire-elementen.
Deze 4+ bouwset is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en is compatibel met andere LEGO sets.
Combineer met set 41154 voor een nog mooier verhaal.
Haal nu jouw eigen bouwset in huis en creëer je eigen magische avontuur.
LEGO 4+ is het ideale cadeau voor kleuters en jonge kinderen.

Waar is LEGO Assepoesters koetstocht 41159 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
91
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
41159
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij net zo'n fan van Assepoester als wij? Dan hebben wij iets heel speciaals voor jou! Met de LEGO® l Disney 41159 Assepoesters koetstocht kun jij de magie van de Disneyfilm opnieuw beleven! Deze bouwset is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen en is makkelijk om mee te spelen. Met de bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids heb jij in no time je eigen Disney Princess koets gebouwd!

De Assepoesters koetstocht bouwset bevat niet alleen een paardenkoets, maar ook drie dierenfiguren: een paard, Lucifer de kat en Pieter de muis. Jij kan nu alle avonturen van Assepoester met haar koets herbeleven! En niet te vergeten, met de talloze accessoire-elementen zoals een toverstaf, een theepot en een koekje maak jij je eigen spannende verhaal.

Maar dat is niet alles! Deze LEGO® 4+ Assepoester bouwset met paardenkoets bevat een speciale startsteen-bouwplaat waarmee beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. En dat niet alleen, LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen.

En denk je dat je alles hebt gezien? Combineer de Assepoesters koetstocht met het 41154 Assepoesters droomkasteel en maak het verhaal nog mooier! De koets is ongeveer 10 cm hoog, 18 cm lang en 5 cm breed en het kasteel van de kat is ongeveer 13 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep.

Wacht niet langer en haal nu jouw eigen bouwset in huis! Laat je fantasie de vrije loop en beleef het magische verhaal opnieuw. LEGO® 4+ laat jou kennismaken met de wereld van jouw favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. Deze Assepoester bouwspeelgoed is dan ook het ideale cadeautje voor kleuters en jonge kinderen. En niet te vergeten, LEGO® 4+ speelsets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen.

Dus waar wacht je nog op? Bouw jouw eigen magische avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 15.95 (25-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71040

Het Disney kasteel

foto van lego set43189

Elsa en de Nokk verhalenboekavonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.