Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ariëls, Aurora's en Tiana's koninklijke viering 41162

De LEGO set 41162 is een eerbetoon aan de 60e verjaardag van Doornroosje, de 30e verjaardag van De kleine zeemeermin en de 10e verjaardag van De prinses en de kikker.
Met deze set kan je de belangrijkste Disney-jubilea vieren met Aurora, Ariël en Tiana.
Bouw verschillende onderdelen en creëer jouw eigen droomcreaties.
Perfect cadeau voor fans van Disney en LEGO.
Bestel nu en maak het speelplezier magischer dan ooit tevoren!

Waar is LEGO Ariëls, Aurora's en Tiana's koninklijke viering 41162 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
282
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
41162
lego insiders punten icoon
375
punten

Welkom bij de magische wereld van Disney Princess en LEGO, waar dromen uitkomen en de verbeelding eindeloos is! Met de 41162 Ariëls, Aurora's en Tiana's koninklijke viering set, kan je de belangrijkste Disney-jubilea vieren met drie van de meest geliefde Disney-prinsessen. Deze set bevat Aurora's kasteeltoren, Ariëls dolfijnenkoets en Tiana's restaurant. Met behulp van het modulaire ontwerp kan je onderdelen gemakkelijk verplaatsen, verwisselen of zelfs combineren met andere LEGO Disney Princess sets om jouw eigen droomcreaties te bouwen!

Deze set is niet zomaar een speelgoedset. Het is een eerbetoon aan de 60e verjaardag van Doornroosje, de 30e verjaardag van De kleine zeemeermin, en de 10e verjaardag van De prinses en de kikker. Door de combinatie van deze drie jubilea, brengt de 41162 Ariëls, Aurora's en Tiana's koninklijke viering set je terug in de tijd en geeft het een nostalgisch gevoel.

Deze set wordt geleverd met drie minipoppetjes: Aurora, Ariël, en Tiana. Elk met hun eigen accessoires en dierenfiguren die perfect passen bij hun verhalen. Aurora heeft haar haarborstel en tiara, terwijl Ariël pronkt met haar zeemeermin-stijl en dolfijnenkoets en Tiana laat haar innerlijke chef-kok zien met een oven die open kan in haar restaurant. Met deze set kan je niet alleen spelen en genieten, maar ook je speciale vaardigheden ontwikkelen, zoals probleemoplossing en verbeeldingskracht.

De toren van Doornroosje is 23 cm hoog en bevat twee kamers, een wenteltrap en een balkon met een draaibare dansvloer. Aurora's toren is zo ontworpen dat het jouw huidige LEGO Disney Princess sets kan versterken en de verbeelding kan vergroten. Ariëls dolfijnenkoets is 3 cm hoog en 13 cm lang. Deze set bevat ook Ariëls onderwatertroon. Tiana's restaurant is 13 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep en is compleet met een keukengedeelte en een eetgedeelte.

Met deze set kan je vieringen creëren en beleven zoals nooit tevoren. Bi de spelen met deze set, kan je alles uit jezelf en uit de set halen. De set past perfect bij jonge en volwassen fans van Disney en LEGO en het is de perfecte bouwbare Disney Princess speelset voor eindeloos creatief speelplezier. Het is de ultieme set voor fans die zelf hun eigen verhalen en prachtige koninkrijken willen bouwen.

De LEGO 41162 Ariëls, Aurora's en Tiana's koninklijke viering set is een perfect cadeau voor fans die op zoek zijn naar een magische wereld vol Disney-klassiekers en LEGO-zintuigen en het zal ongetwijfeld uitgroeien tot een favoriete set. Koop deze set vandaag nog en maak het bouwen en spelen magischer en beter dan ooit tevoren!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 41.95 (25-05-2023) € 41.95 (25-05-2023) € 41.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43209

Elsa en de Nokk ijsstal

foto van lego set10996

Bliksem McQueen & Takel wasstraatpret

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.