Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rapunzels kleine toren 41163

De LEGO set 41163 is een speelset van Rapunzels toren uit Disney's Tangled.
De set bevat een Rapunzel minipoppetje, een haarborstel en een braadpan.
Je kunt de toren openen en erin spelen, en alle onderdelen kunnen veilig worden opgeborgen.
Combineer deze set met andere LEGO Disney Princess sets voor eindeloos speelplezier en laat je fantasie de vrije loop! Bestel nu en beleef je eigen magische avonturen met deze prachtige Rapunzel set.

Waar is LEGO Rapunzels kleine toren 41163 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
44
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
41163
lego insiders punten icoon
75
punten

LEGO® l Disney 41163 Rapunzels kleine toren is een prachtige speelset voor alle fans van Disney's Tangled! Met deze set bouw je de schattige speeltoren van Rapunzel en beleef je de leukste avonturen. De set bevat een Rapunzel minipoppetje, een haarborstel en een braadpan voor allerlei rollenspellen. Maak de speelgoedtoren open om alle onderdelen er veilig in op te bergen. Neem deze leuke set overal mee naartoe en speel waar je maar wilt!

Met de eenvoudig te bouwen speeltoren van Rapunzel kun je je eigen verhalen naspelen met deze legendarische Disney prinses. Bewaar alle onderdelen in de toren en neem dit bouwbare Disney Rapunzel speelgoed mee om er onderweg mee te spelen. Je kunt de toren openen en erin spelen. Zo hoef je je nooit te vervelen!

Naast de Rapunzel speelset kun je deze set combineren met andere compatibele LEGO l Disney Princess™ sets om je eigen droomcreaties te bouwen. Je kunt er eindeloos mee spelen en je fantasie de vrije loop laten! Laat je creativiteit stromen en maak de mooiste creaties met deze prachtige bouwbare speelgoedset.

De set bevat een paleistoren met een scharnierende basis zodat de toren open kan om erin te spelen. Daarnaast zijn er accessoire-elementen inbegrepen zoals een haarborstel en een braadpan. Inclusief een Rapunzel minipoppetje, om de speelervaring compleet te maken. De afmetingen van de set zijn ca. 12 cm hoog, 5 cm breed en 4 cm diep.

Met deze LEGO set kun je eindeloos spelen en de mooiste dingen bouwen. Het is het perfecte cadeau voor alle fans van Disney's Tangled! Beleef de ultieme speelervaring en creëer je eigen droomwereld met deze prachtige Rapunzel speelset van LEGO® l Disney. Bestel hem nu en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set854196

Goofy sleutelhanger

foto van lego set43211

Kasteel van Aurora

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.