Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mickey Mouse & Minnie Mouse: Stitch-on patch 41963

De LEGO set 41963 is een creatieve set die kinderen van 8 jaar en ouder de mogelijkheid biedt om hun eigen ontwerpen te maken op een flexibele patch.
De set bevat gekleurde tegels en opdrukken van Mickey en Minnie Mouse.
Kinderen kunnen hun ontwerpen naaien op de patch en deze gebruiken om hun persoonlijke Disney stijl te laten zien.
Deze set is perfect voor creatieve kinderen die van knutselen houden en is eindeloos aanpasbaar en combineerbaar met andere sets uit de LEGO DOTS serie.
Bestel vandaag nog en laat jouw creativiteit stralen met de LEGO Stitch-on patch!

Waar is LEGO Mickey Mouse & Minnie Mouse: Stitch-on patch 41963 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 5.5219-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 6.9919-09-2024

Bekijk meer Disney sets

aantal lego stenen icoon
95
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41963
lego insiders punten icoon
31
punten

Ben jij een creatieve knutselaar die ook nog eens fan is van Disney's Mickey Mouse en Minnie Mouse? Dan hebben we goed nieuws voor jou! LEGO® heeft namelijk een opvallende Stitch-on patch uitgebracht die je helemaal zelf kunt ontwerpen met behulp van gekleurde tegels en leuke opdrukken van Mickey en Minnie. De patch is flexibel en kan op kleding worden genaaid om jouw persoonlijke Disney stijl te laten zien.

De LEGO® DOTS Ç€ Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse: Stitch-on patch (41963) set is uitermate geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. Het is een geweldige verrassing en een leuk verjaardagscadeau voor creatieve kinderen die van knutselen houden. De set bevat een rode 6x6 stitch-on patch, vrolijk gekleurde tegels en versierde tegels met de opdruk van Mickey en Minnie Mouse.

Het ontwerpen van de patch is bijna vanzelfsprekend. Kinderen gebruiken de gekleurde tegels en de opdrukken van Mickey en Minnie om hun eigen ontwerpen te maken. Vervolgens kunnen ze hun ontwerp op de patch naaien (naald en draad niet inbegrepen). Met deze set leren kinderen hoe leuk het is om op creatieve manieren met LEGO stenen te spelen en alles is mogelijk met de opvallende stitch-on patch van LEGO®.

De mogelijkheden met deze set zijn eindeloos. Kinderen kunnen samen ontwerpen of individuele unieke ontwerpen maken. Bovendien kan de set worden gecombineerd met de zakjes uit de LEGO® DOTS Extra DOTS serie (apart verkrijgbaar) voor nog meer ontwerpmogelijkheden.

Knutselliefhebbers zullen deze aanpasbare set geweldig vinden. De stevige stitch-on patch met gekleurde en versierde tegels is een leuk cadeautje voor creatieve kinderen. En het leuke is, met de patch van circa 5x5 cm hebben kinderen genoeg ruimte om hun creativiteit de vrije loop te laten en altijd en overal hun persoonlijke Disney stijl te laten zien.

Dankzij de eenvoudig te volgen inspiratie op de verpakking kunnen kinderen direct creatief aan de slag met de tegels in groenblauw, blauw, oranje en roze, plus de opvallende tegels met Mickey & Minnie Mouse opdruk. LEGO® staat voor onbegrensde creativiteit en met deze coole set ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun vindingrijkheid en zelfvertrouwen.

Als je deze set aanschaft, ben je verzekerd van LEGO® kwaliteit zonder compromissen. LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. Veiligheid is altijd prioritair bij LEGO® daarom worden de onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Ontwerp, deel en herhaal met deze LEGO® DOTS Ç€ Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse: Stitch-on patch (41963) set. Deze creatieve set zorgt voor urenlang speelplezier en is perfect voor kinderen die van knutselen, Disney-personages en coole stijlen houden. Bestel deze set vandaag nog en laat jouw creatieve talenten stralen met de opvallende LEGO® Stitch-on patch!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.95 (02-04-2024) € 9.51 (04-08-2022) € 6.87

Ook aanbevolen:

foto van lego set41053

Assepoesters betoverde koets

foto van lego set41145

Ariël en de toverspreuk

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.